صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مقدم‌فر:

اتحادیه جهانی فعالان رسانه‌ای جهان اسلام تاسیس شد

تاسیس اتحادیه جهانی فعالان رسانه‌ای جهان اسلام با ایجاد وحدت و یکپارچگی بین رسانه‌های جهان اسلام برای استفاده هرچه بهتر از ظرفیت های رسانه ای جهان اسلام است.
کد خبر : 445101

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه فعالان رسانه‌ای جهان اسلام از تشکیل این اتحادیه خبر داد و گفت:‌ هدف از تشکیل این اتحادیه ایجاد وحدت و یکپارچگی بین رسانه‌های جهان اسلام برای استفاده هرچه بهتر از ظرفیت‌های رسانه‌ای جهان اسلام است.


حمیدرضا مقدم‌فر افزود: در جنگ نامتقارن در دنیا بین رسانه‌های جهان اسلام و رسانه‌های صهیونیستی و جبهه استکبار، توانمندی‌های دو طرف یکسان نیست باوجود این رسانه‌های جهان اسلام با پیام حق و ظرفیت‌هایی که دارند می‌توانند اثرگذار باشند.


رئیس دانشکده ارتباطات و مدیریت رسانه دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ادامه این نشست با اشاره به استفاده آمریکا و رژیم صهیونیستی از تمام ظرفیت‌های رسانه‌ای برای اسلام‌گرایی و ایجاد اختلاف و خشونت‌های قومیتی و مذهبی در کشورهای اسلامی و جلوگیری از توسعه این‌ کشورها گفت: رسانه‌های جهان اسلام‌ می‌توانند و باید با توانمندسازی خود، راهبرد بازدارندگی را در پیش گیرند.


اکبر نصراللهی قدرت بازدارندگی رسانه‌ای در کشورهای اسلامی را بسیار ضعیف دانست و اظهار کرد: در آرایش رسانه‌ای جدید، رسانه‌های جهان اسلام باید دو هدف مهم جلوگیری از توسعه و فعالیت رسانه‌های غربی و بی‌اثر یا کم اثر کردن رسانه‌های دشمنان را مد نظر داشته باشند.


وی افزود: برای رسیدن به این اهداف، چاره‌ای جز اتخاذ استراتژی بازدارندگی رسانه‌ای و راهبردهای فعال و فوق فعال نیست.


رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه گفت: هرچند استراتژی بازدارندگی در حوزه‌های رسانه‌ای نمی‌تواند همانند حوزه‌های نظامی کار آیی داشته باشد، اما ظرفیت زیادی برای محافظت از منافع كشورهای اسلامی دارد.
وی تصریح کرد: رسانه‌های کشورهای اسلامی هم می‌توانند و هم باید با ایجاد ظرفیت‌های جدید، استفاده حرفه‌ای و مسئولانه از ظرفیت‌های موجود و توانمندسازی و ارتقای سواد رسانه‌ای در حوزه‌ها و سطوح مختلف، قدرت بازدارندگی خود را در قبال بازیگران رسانه‌ای دیگر کشورها افزایش دهند و مانع هرگونه اقدام فرهنگی و سیاسی و نظامی دشمن شوند و یا آن‌ها را بی‌اثر و کم اثر کنند.


رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه گفت: پیش‌شرط‌ها، تاکتیک‌ها، ملاحظات و بایسته‌های تحقق راهبرد بازدارندگی روابط عمومی‌ها؛ آگاه شدن از آرایش و ابزارهای رسانه‌ای دشمنان و ظرفیت‌ها و فرصت‌های خود و آگاه کردن از خدمات، ظرفیت‌ها، تهدیدها و فرصت‌های کشور، تعامل مستمر و آگاهانه با یکدیگر، شروع قبل از دیگران و تامین‌ سریع و صحیح و جامع نیازهای آنی و آتی‌خبری، آموزشی و سرگرمی مردم و نبود خلأ خبری، آموزشی و سرگرمی، هم‌افزایی و جریان‌سازی‌ رسانه‌ای و تحلیل‌محوری، بالابردن سوادرسانه‌ای و تسلط بر زبان‌های بین‌المللی است.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر