صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۰ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸
وزیر بهداشت عنوان کرد؛

پرونده الکترونیک سلامت برای بیش از ۸۰ میلیون ایرانی تشکیل شده است/ تولید 97 درصد داروها در داخل کشور

وزیر بهداشت از تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای بیش از ۸۰ میلیون ایرانی خبر داد.
کد خبر : 445050

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، سعید نمکی در مراسم افتتاح فاز دوم و کلینیک تخصصی بیمارستان حضرت فاطمه(س) میاندوآب که با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: طرح تحول نظام سلامت یکی از حرکت‌های بسیار مهم، بزرگ و اثرگذار دولت بود که در کاهش پرداختی مردم، توسعه زیرساخت‌ها، ماندگاری تیم پزشکی و حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج موفقیت‌های چشمگیری داشته است.


وی تصریح کرد: در دولت دوازدهم به‌رغم محدودیت منابع از نیمه دوم سال گذشته، تکمیل پروژه‌های بهداشتی و درمانی در مناطق محروم و مرزی در دستور کار ما قرار گرفت. چون امنیت پایدار توسط مرزنشینان برخوردار تأمین می‌شود، لذا با حمایت از مرزنشینان و ایجاد زیرساخت‌های مناسب می‌توانیم امنیت پایدار را تامین کنیم.


وزیر بهداشت اضافه کرد: در سال جاری پروژه‌های ساخت مراکز جامع خدمات سلامت در میاندوآب تکمیل می‌شود و بیمارستان حضرت فاطمه(س) تبدیل به بیمارستان عمومی خواهد شد و بیمارستان عباسی این شهرستان در تروما و رسیدگی به مصدومان حوادث، تقویت خواهد شد و سعی می‌کنیم که عملیات ساخت بیمارستان ۲۵۰ تخت‌خوابی میاندوآب را پس از انجام پروسه‌های لازم، آغاز کنیم.


نمکی یادآور شد: باید از بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت مناطق محروم و مرزی، دعوت کنیم البته برای مناطق کمتر برخوردار باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که برای سرمایه‌گذاری، انگیزه و رغبت داشته باشد و تسهیلاتی برای سرمایه‌گذاران مانند پیش خرید خدمت ضریب اشغال، تعرفه خاص و اختصاص نیروی طرحی رایگان برای ۳ تا ۵ سال، در نظر بگیریم تا توریسم سلامت، تقویت شود.


وی با اشاره به دستاوردهای بزرگ نظام سلامت در دوران بعد از انقلاب اسلامی، گفت: قبل از انقلاب اسلامی، از هر هزار کودک، حداقل ۱۲۰ نفر به یک سالگی نمی‌رسیدند، از هر ۱۰۰ هزار زن باردار، ۲۵۰ نفر به‌دلیل عوارض بارداری و زایمان، جان خود را از دست می‌دادند، پوشش واکسن ۲۵ درصد و تعداد مراکز بهداشتی و درمانی و خانه‌های بهداشت یک‌هزار و 50 مرکز بود و ۲۵ درصد از داروی مورد نیاز در داخل تولید می‌شد اما امروز علاوه بر کاهش چشمگیر و قابل توجه گروه‌های آسیب‌پذیر، ۹۷ درصد از داروها در کشور تولید می‌شود و پوشش واکسن حدود ۱۰۰ درصد است و تعداد خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی و درمانی به ۱۹ هزار واحد رسیده است.


به گفته وزیر بهداشت، جمهوری اسلامی ایران در سال جاری موفق به اخذ گواهی حذف سرخک و ریشه‌کنی فلج اطفال از سازمان جهانی بهداشت شده است، در حالی‌که سرخک امروز یکی از مشکلات جدی نظام‌های سلامت در اروپا و آمریکا است.


نمکی خاطرنشان کرد: سیلاب‌های گسترده اوایل امسال را به‌خوبی مدیریت کردیم که با وجود گندآب‌های زیاد، حتی یک مورد اپیدمی هم در کشور مشاهده و گزارش نشد که مورد تحیر و شگفتی سازمان جهانی بهداشت قرار گرفت.


وی در پایان گفت: برای بیش از 80 میلیون ایرانی پرونده الکترونیک سلامت تشکیل شده است.


انتهای پیام/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر