همگامسازی صنعت فوتونیک در ایران با پیشرفتهای جهانی
آرین گودرزی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا اظهار کرد: صنعت فوتونیک یک صنعت هایتک است و تمام فعالان این حوزه از دانشگاهیان کشور هستند.
وی افزود: این صنعت در جهان و به تبع آن در کشور نوپاست البته ناگفته نماند که ما در تلاش هستیم تا دانش خود را با پیشرفتهای جهانی همگام سازیم. این تکنولوژی قابلیت استفاده در بسیاری از صنایع را دارد و برای بهبود بازدهی به کار گرفته میشود.
بیشتر بخوانید:
علم و فناوری اجتماعیشده در پرتو مسئولیت اجتماعی نخبگان
کارشناس ستاد فناوریهای فوتونیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: به دلیل وجود مشکلات زیرساختی این صنعت، ستاد فوتونیک تشکیل شده است و ما اکنون در ستاد تلاش میکنیم پژوهشهای پراکنده در دانشگاههای کشور را به صنعت نزدیک کنیم، دانشگاهیان به کاربرد صنعت فوتونیک و خلق ثروت نزدیک شوند.
گودرزی اضافه کرد: گردش مالی در حوزه فوتونیک در جهان از چند صد میلیون دلار میگذرد، متأسفانه کشور ما در این زمینه سهمی ندارد، کشوری مانند تایوان ۵۰ درصد تولید ناخالص ملی خود را از صنعت فوتونیک تامین میکند.
وی درباره فعالیت در حوزه دانشآموزی گفت: در حوزه دانشآموزی به دنبال تربیت نیروی انسانی هستیم چرا که اگر دانشآموزان به حوزه فوتونیک علاقهمند شوند تا ۱۰ سال آینده متخصصان زیادی در حوزه فوتونیک خواهیم داشت.
کارشناس ستاد فناوریهای فوتونیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به اقدامات ترویجی در حوزه فوتونیک اشاره کرد و ادامه داد: دورههای آموزشی فوتونیک در مدارس استعدادهای درخشان برگزار میشود. ستاد فوتونیک همچنین از پژوهشهای کاربردی دانشگاهیان در حوزه فوتونیک حمایت میکند چراکه هدف این ستاد خلق محصول در حوزه فوتونیک است.
گودرزی از برگزاری نمایشگاه لیزر استقبال کرد و گفت: خوشبختانه کیفیت نمایشگاه نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
انتهای پیام/4040/پ
انتهای پیام/