صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۲ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸

کشفیات جهانی تریاک از سوی ایران به 90 درصد رسید

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشفیات جهانی تریاک از سوی ایران از 76 درصد به 90 درصد رسیده است.
کد خبر : 444324

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، اسکندر مومنی در بازدید از انسدادهای مرزی واقع در میرجاوه ضمن درود به روان پاک شهدای منطقه میرجاوه گفت: یکی از برنامه‌های سفر مسئولان ستاد به این استان، بازدید از مرزهای میرجاوه بود که مباحث مربوط به انسداد مرز و جلوگیری از ورود مواد مخدر از طریق مبادی کشور مورد بررسی قرار گرفت.


وی افزود: سیستان و بلوچستان و دستگاه‌های مقابله‌ای و استانداری استان، تاکنون اقدامات خوبی به منظور جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور انجام داده‌اند.


دبیرکل ستاد بیان کرد: سیستان و بلوچستان در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر در ایران و هم‌چنین در دنیا قرار دارد و همه توانش را معطوف برای مبارزه جهانی با بلیه شوم مواد مخدر و ایجاد امنیت کرده است.


مومنی گفت: براساس اعلام سازمان ملل در سال‌جاری، سهم کشفیات تریاک جهان از سوی جمهوری اسلامی ایران از 76 درصد به 90 درصد رسیده است، یعنی ایران به تنهایی 90 درصد تریاک جهان را کشف می‌کند و هم‌چنین 67 درصد مرفین جهان را ایران کشف می‌کند.


وی افزود: ایران قریب به دو هزار کیلومتر مرز را با موانعی هم‌چون دیوارکشی، ایجاد پاسگاه مرزی، سیستم‌های اپتیکی، سیم خاردار و حفر کانال مسدود و میلیاردها دلار هزینه کرده است که البته این‌ها صرفاً هزینه‌های مادی هستند و در بخش هزینه‌های معنوی ایران تاکنون بیش از 3 هزار و 800 شهید در راه مبارزه جهانی با مواد مخدر تقدیم نظام کرده است.


دبیرکل ستاد بیان کرد: بسیاری از هزینه‌های ایران در مبارزه با مواد مخدر به منظور جلوگیری از ترانزیت مواد مخدر به کشورهای اروپایی است و این در حالیست که این کشورها که مدعی حقوق بشر هستند، در این راه نه تنها کمکی نمی‌کنند بلکه سنگ‌اندازی هم می‌کنند.


مومنی گفت: ایجاد لابراتوارها در کشور افغانستان در سال‌جاری، موجب تولید شیشه و مواد مخدر صنعتی به بالاترین حد شده است که این یک هشدار جدی برای همه دنیا است.


وی تأکید کرد: درست است که ایران با مواد مخدر در حال مبارزه است اما دنیا نیز باید مسئولیت خود را در این زمینه بپذیرد.


دبیرکل ستاد بیان کرد: در هفت ماهه نخست سال‌جاری، حدود 600 تن مواد مخدر در ایران کشف شده است که نسبت به سال گذشته، 15 درصد افزایش داشته است و از این میزان، 154 تُن از سوی سیستان و بلوچستان کشف شده است.


وی هم‌چنین با حضور در تعدادی از برجک‌ها و پاسگاه های مرزی از زحمات و تلاش های مرزبان‌های دلاور تقدیر و تشکر کرد.


گفتنی است؛ بازدید از مرزهای سیستان و بلوچستان، دیدار با خانواده‌های شهدا، شرکت در همایش بزرگ یاریگران زندگی با هدف پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی و مواد مخدر و شرکت در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان از برنامه‌های سفر دو روزه دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به سیستان و بلوچستان است.


انتهای پیام/4127/


انتهای پیام/

ارسال نظر