صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۳ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸

هرگز این موارد ممنوعه را در گوگل جستجو نکنید

اگر عادت دارید هرگونه مطلبی را در گوگل جستجو کنید بهتر است بدانید که این موتور جستجو تنها یک بستر آنلاین برای ارائه وب‌سایت‌ها می‌باشد و هیچ محتوای خاصی از خود ندارد، پس هر آنچه را که در گوگل جستجو می‌کنید لزوماٌ صحیح و دقیق نیست.
کد خبر : 444250

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بیشتر ما عادت داریم درباره چیزهایی که نمی‌دانیم از جستجوی گوگل استفاده کنیم. از دستور العمل‌های غذایی گرفته تا خدمات بانکی آنلاین یا حتی خرید دارو، ما تمایل داریم همه چیز را در گوگل جستجو کنیم. اما آنچه اکثر مردم فراموش می‌کنند این است که گوگل تنها یک بستر آنلاین است که در آن وب‌سایت‌هایی پیدا می‌کنید که به شما اطلاعات مورد نیاز را ارائه می‌دهند. در واقع گوگل هیچ محتوای خاصی از خود ندارد. بنابراین، هر آنچه را که در گوگل جستجو می‌کنید لزوماٌ صحیح و دقیق نیست.


در اینجا مواردی را بیان می‌کنیم که شما هرگز نباید در گوگل جستجو کنید.


1. وب‌سایت‌های بانکی با خدمات آنلاین



در گوگل تعداد زیادی وب‌سایت‌های بانکی جعلی وجود دارد. توصیه می‌شود برای یافتن وب‌سایت‌بانکی آنلاین بانک خود، آن را در گوگل جستجو نکنید مگر اینکه URL رسمی آن را بدانید. همیشه برای ایمن ماندن، به منظور ورود به سایت بانک خود، آدرس رسمی آن را وارد کنید. این امر به این دلیل است که احتمال فیشینگ به طرز چشمگیری افزایش می‌یابد، بدین صورت که احتمال دارد سایتی که در آن شناسه و رمز ورود بانک خود را وارد می‌کنید دقیقاً مانند وب سایت رسمی بانک باشد اما درواقع شما اطلاعات خود را در یک سایت فیشینگ (سایت جعلی) وارد کرده‌اید.


2. شماره تلفن‌های خدمات پشتیبانی شرکت‌ها



این مورد یکی از محبوب‌ترین روش‌های کلاهبرداری‌های آنلاین است. کلاهبرداران لیست‌های مشاغل جعلی و شماره تلفن خدمات پشتیبانی شرکت‌ها را در وب‌سایت‌هایشان قرار می‌دهند و متاسفانه افراد ساده‌لوح باور می‌کنند و بدین ترتیب بستر کلاهبرداری از مردم فراهم می‌شود.


3.دانلود برنامه‌ و نرم‌افزار



برای جستجو و دانلود برنامه‌های تلفن همراه، همیشه از فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play (برای سیستم‌عامل اندروید) و App Store (برای سیستم‌عامل آی‌.او.اس) استفاده کنید. جستجوی برنامه‌ها در گوگل ممکن است به نصب برنامه‌های جعلی با محتوای بدافزار منجر شود.


4.دارو و علائم بیماری



گوگل به وضوح مکانی برای جستجوی دارو نیست. شدیدا توصیه می‌شود وقتی بیمار هستید، به جای جستجو در گوگل درباره آن بیماری، به دکتر مراجعه کنید. همچنین، خرید داروها بر اساس اطلاعاتی که در گوگل پیدا می‌کنید، خطرناک است.


5.مشاوره یا درمان پزشکی (حتی در مورد نکات مربوط به تغذیه یا کاهش وزن)



اگر بیمار هستید، به سادگی به پزشک مراجعه کنید. اگر می‌خواهید رژیم خود را تغییر دهید به یک متخصص رژیم غذایی مراجعه کنید. اگر می‌خواهید وزن کم کنید، ابتدا از پزشک مشاوره بگیرید و سپس ادامه دهید.  بدن هر انسان منحصر به فرد است، در این موارد در گوگل جستجو نکنید و از آن مشاوره نگیرید.


6.مشاوره درباره امور مالی و سهام بورس



مانند سلامتی، امور مالی برای هرکس منحصر به فرد است. هیچ‌وقت نمی‌توان یک برنامه سرمایه‌گذاری داشت که همه را ثروتمند کند! بنابراین، برای سرمایه‌گذاری و امور مالی هرگز از جستجوهای گوگل مشاوره و راهنمایی نگیرید.


7.وب‌سایت‌های دولتی



مانند وب‌سایت‌های بانکی، سایت‌های دولتی مانند شهرداری، بیمارستان‌ها و غیره اهداف اصلی کلاهبرداران هستند. از آنجا که تشخیص دادن وب‌سایت اصلی از جعلی همیشه دشوار است به جای جستجوی آن در گوگل، مستقیماً URL آن وب سایت دولتی را وارد کنید.


8.سایت‌های شبکه‌های اجتماعی



همیشه توصیه می‌شود به جای جستجوی صفحه ورود به سیستم (ورود به شبکه‌های اجتماعی) در گوگل، به طور مستقیم با وارد کردن آدرس اینترنتی در مرورگر خود، به حساب‌های شبکه‌های اجتماعی خود دسترسی پیدا کنید زیرا در غیر این صورت با جستجو در گوگل ممکن است به سایت‌های فیشینگ وارد شوید و اطلاعات خود را در معرض خطر قرار دهید.


9.برنامه‌های آنتی‌ویروس رایگان



از جستجوی برنامه‌های آنتی‌ویروس در گوگل خودداری کنید، زیرا تعداد محصولات جعلی نسبت به اصلی بسیار بالا است و تشخیص اصلی بودن آن دشوار است.


10.کد تخفیف برای خرید آنلاین



اگر برای خرید آنلاین کد تخفیف ندارید، هرگز در گوگل به دنبال آن نگردید زیرا ممکن است در وب‌سایت‌های جعلی قرار بگیرید که این کد‌ها را با قیمت ارزان به شما بفروشند و سپس جزئیات حساب بانکی شما را به سرقت ببرند.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر