صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۰ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸
هفته ترویج علم34/ آنا بررسی می‌کند؛

سیستم حمل‌ونقل جهان در سال 2050+فیلم و عکس

در این گزارش به معرفی فناوری‌هایی پرداخته‌ایم که در آینده‌ای نه چندان دور، در سیستم حمل و نقل کشورها از آن‌ها استفاده خواهد شد.
کد خبر : 444047

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیستم حمل‌ونقل در آینده با سیستم فعلی ما بسیار متفاوت خواهد بود. چیزهای عجیبی را مشاهده خواهیم کرد؛ اتومبیل‌هایی که پرواز می‌کنند، اتومبیل‌های خودران، پهپادهای مسافربر، سیستم هایپرلوپ که پیش‌بینی می‌شود حداکثر سرعت آن به 1220 کیلومتر در ساعت برسد و Starship که سفرها با آن کمتر از 30 دقیقه طول خواهد کشید و به هرجای دنیا در کمتر از یک ساعت وحتی کمتر دسترسی خواهید داشت.




بیشتر بخوانید:


تولید لیزر مشابه آمریکایی برای فولاد مبارکه




در ادامه با این تکنولوژی‌ها آشنا می‌شویم.


استارشیپ و Super Heavy Rocket:



باوجود Starship و موشک Super Heavy Rocket، بیشتر آنچه در نظر مردم سفرهای مسافت طولانی است در کمتر از نیم ساعت به پایان می‌رسد. علاوه بر سرعت بسیار زیاد، یکی از مزایای مهم سفر در خارج از جو زمین، عدم اصطکاک و همچنین تلاطم و آب‌وهوا است. این راکت با سرعت 27هزار کلیومتر بر ساعت حرکت می‌کند که باعث می‌شود افراد بتوانند از نیویورک تا شانگهای را در مدت 39 دقیقه طی کنند. بدین ترتیب بیشتر سفرها با زمان کمتر از 30 دقیقه و دسترسی به هرجای دنیا در یک ساعت یا کمتر انجام می‌شود. این سرویس برای ارائه خدمات به کلیه نیازهای مدار زمین و همچنین ماه و مریخ طراحی شده است. این وسیله نقلیه دومرحله‌ای - که از موشک Super Heavy Rocket  به‌عنوان بوستر و  Starship که یک کشتی می‌باشد، تشکیل شده است.





هایپرلوپ :



Hyperloop  یک شیوه جدید حمل‌ونقل است که جابجایی کالا و انسان را به‌سرعت، با امنیت کامل و مستقیم از مبدأ به مقصد انجام می‌دهد. در این نوع حمل‌ونقل کپسول‌هایی در داخل لوله‌هایی که در آن شرایط خلأ حکم‌فرما است تا اصطکاکی در کار نباشد قرار می‌گیرند که سرعتی بالغ‌بر ۱۲۲۰ کیلومتر بر ساعت دارد. هایپرلوپ با استفاده از فشار هوایی که از عقب وسیله وارد و از خروجی‌های پائین آن به بیرون رانده می‌شود، حرکت می‌کند.



سیستم‌های Hyperloop One بر روی ستون‌ها و یا به‌صورت تونل زیرزمینی ساخته می‌شوند. این وسیله کاملاً خودکار و محصور است که باعث می‌شود خطای خلبان و یا خطرات آب‌وهوایی را از بین برود.





سیستم حمل‌ونقل تونل‌های زیرزمینی:



برای حل مشکل ترافیک، محققان ایده‌ای برای ایجاد تونل‌هایی خاص دارند که بسیار کارگشا می‌باشد. تونل‌ها برخلاف ماشین‌های پرنده و پهپادها، ضد آب بوده، خارج از دید هستند و سقوط نمی‌کنند! شبکه بزرگی از تونل‌ها، تراکم و ازدحام در هر شهری را برطرف می‌کند و مهم نیست که چه اندازه بزرگ باشد.





پاپ آپ ایرباس:



این طرح مفهومی یک کابین مسافرتی ساده با دو صندلی است که می‌تواند به روش زمینی و یا هوایی حرکت کند در روش هوایی، یک پهپاد بر روی سقف این کابین قرار گرفته و آن را به مقصدی که کاربر می‌خواهد حمل می‌کند، در روش زمینی این کابین به یک سورتمه برقی متصل می‌شود که نقش یک اتومبیل خودران را دارد. حداکثر سرعت 100 کیلومتر در ساعت ذکر شده است و مجهز به یک باتری 15 کیلووات ساعت برای برد 130 کیلومتری، می‌باشد. کار با آن ساده است: مسافران سفر خود را برنامه‌ریزی کرده و آن را از طریق یک اپلیکیشن رزرو می‌کنند. این سیستم به‌طور خودکار، بهترین راه‌حل حمل‌ونقل را با توجه به دانش کاربر، زمان‌بندی، تراکم ترافیک، هزینه‌ها و دیگر عوامل پیشنهاد می‌کند.





ماشین شناور رنو:



رنوFloat  یک ماشین شیشه‌ای حباب شکل است  با استفاده از فناوری جهش مغناطیسی حرکت می‌کند. برای افزایش ظرفیت مسافر، این امکان وجود دارد به‌طور هم‌زمان چند کابین به یکدیگر متصل شوند و حرکت کنند. صندلی‌ها می‌توانند بچرخند و درب‌های آن نیز به‌طور کشویی باز می‌شوند. همچنین Float می‌تواند در هر جهتی حرکت کند. این ماشین همانند تاکسی‌های اینترنتی دارای یک اپلیکیشن برای گوشی‌های هوشمند است که در آینده می‌توان از آن استفاده کرد.





مرسدس بنز F 015 Luxury In Motion



بله! آینده در تسخیر اتومبیل‌های خودران و خودکار خواهد بود. این اتفاق هم‌اکنون نیز به طور محدود رخ داده است و شرکت تسلا اتومبیل‌های خودران را تولید می‌کند. اما مرسدس بنز F 015 Luxury In Motion یک وسیله نقلیه تحقیقاتی است که آینده را با مفهوم رانندگی خودکار ملموس می‌کند. یک خودروی لوکس و پیشرفته با ارتباط کامل بین خودرو ، مسافر و دنیای خارج.





اتوبوس‌های حمل‌ونقل هوایی:



سرویس حمل‌ونقل یا ترانزیت اتوبوس‌های هوایی (Transit Elevated Bus)  اتوبوس‌هایی‌اند که در مسیرهای ریل‌مانند خاصی حرکت کرده و در زیر خود فضای خالی دارند تا عبور و مرور سایر وسایل نقلیه بدون مشکلی انجام شود. این اتوبوس‌ها تا سرعت 60 کیلومتر در ساعت حرکت خواهند کرد. ظاهراً نسخه نهایی هر یک از این اتوبوس‌های هوایی ظرفیت حمل‌ونقل 1200 مسافر را دارند. این اتوبوس‌ها در چین رونمایی شدند اما هنوز زمان راه‌اندازی و بهره‌برداری قطعی از این پروژه مشخص نشده است.





انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر