صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تفاوت تخم‌مرغ‌های شناسنامه‌دار با مارک‌دار چیست؟

دبیر انجمن تولیدکنندگان تخم‌مرغ شناسنامه‌دار ایران تاکید کرد که درج مارک و تاریخ تولید و انقضا بر روی تخم‌مرغ به معنای محصول شناسنامه‌دار و دارابودن کیفیت بالا نیست.
کد خبر : 44400

فرزاد طلاکش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه عملیات خاصی بر روی تخم‌مرغ‌های شناسنه‌دار در واحدهای تولیدی دارای پروانه صورت گرفته است، گفت: یکی از این اقدامات پاکسازی سطح محصول از آلودگی‌هاست، چرا که در زمان خروج تخم‌مرغ از دامداری ضایعاتی مانند پر یا فضولات مرغ و مگس بر روی محصول وجود دارند.


وی با بیان اینکه این آلودگی‌ها در کارخانه‌های پاستوریزه کردن محصول رفع می‌شوند، افزود: علاوه بر پاکسازی محصول به صورت ظاهری، با روش‌های نورافشانی ضایعات پوسته تخم‌مرغ اعم از ترک‌های ریز و نوک‌زدگی تشخیص داده و تخم‌مرغ‌ها از مصرف مستقیم انسانی خارج می‌شود.


طلاکش تصریح کرد: در روش نورافشانی، کیفیت و آلودگی‌های میکروبی که موجب تغییر رنگ تخم‌مرغ می‌شوند نیز کنترل خواهد شد.


دبیر انجمن تولیدکنندگان تخم‌مرغ شناسنامه‌دار ایران ادامه داد: پس از این مرحله تخم‌مرغ‌ها باید سایزبندی شوند تا محصول بر اثر کوچک یا بزرگ‌تر بودن نسبت به قالب بسته‌بندی آسیب نبیند.


وی بیان کرد: در نهایت نیز تاریخ تولید، انقضا و اسم واحد بسته‌بندی بر روی تخم‌مرغ و سایر اطلاعات مانند آدرس و شماره تماس واحد تولیدی بر روی بسته‌بندی درج خواهد شد.


طلاکش با تاکید بر اینکه 8 کارخانه پاستوریزه کردن تخم‌مرغ در کشور فعال است، گفت: تخم‌مرغ‌های آسیب‌دیده در صنایع غذایی مصرف می‌شود و محصولات کاملا شکسته شده به علت قابل مصرف نبودن کاملا معدوم می‌شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر