آسیب شناسی از مشکلات زائران ایرانی در اربعین آغاز شده است/ با برنامه ریز سعی به برطرف کردن نقاط ضعف داریم
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا؛ حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولیفقیه در امور حج و زیارت در جلسه چهارشنبه شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اظهار داشت: برنامهریزی برای ارائه خدمات بهتر به زائران در مجتمعهای زیارتی ساخته شده در مناطق مرزی کشورمان و هتلهای احداث شده در شهرهای نجف و کربلا امری ضروری است.
سرپرست حجاج ایرانی دراین جلسه پس از گزارشی که از وضعیت زائرسرای شهدای عملیات طریق القدس بستان و حسینیه چند منظوره مهران (شهدای منا) ارائه شد، تصریح کرد: در برنامهریزیها باید به نحوی عمل کرد که بیت المال حفظ شود و علاوه بر تامین هزینههای مورد نیاز این مجتمعها، از سرمایههای موجود بهترین استفاده صورت گیرد.
وی همچنین در خصوص هتلها و مجمتعهای پخت غذای زائران که در شهرهای کربلا و نجف با مشارکت دیگر طرفهای ایرانی و عراقی احداث شده است، تصریح کرد: در شرایط مختلف بازدهی سرمایه به نحو مطلوب باید در اولویت قرار گیرد.
در ادامه این جلسه، علی رضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت با ارائه گزارشی از خدمات ارائه شده توسط این سازمان در اربعین امسال تصریح کرد: آسیب شناسی در بخشهای ثبت نام، اعزام، بهداشت و درمان و بیمه زائران و امداد و راهنمایی گمشدگان و... آغاز شده است تا در سالهای آینده برای برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت برنامه ریزی شود.
وی تصریح کرد: سازمان حج و زیارت در حیطه وظایف ذاتی خود در این حوزه راهکارهای مناسب را به خدمت خواهد گرفت تا به رسالت و ماموریتهای خود در عتبات عالیات عمل کند.
حجت الاسلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی و آموزش ستاد مرکزی اربعین نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از فعالیتهای این کمیته در اربعین ۹۸، اقدامات فرهنگی در سالهای گذشته را در راستای تغییر رفتار و فرهنگ زائران موثر دانست و در عین حال گفت: برای رسیدن به نقطه مطلوب همچنان باید تلاش کرد.
وی افزود: همه دستگاههای که در حوزه فرهنگی به این کمیته کمک میکنند، باید هماهنگ عمل کرده و این موضوع تقریبا پذیرفته شده است.
انتهای پیام/ 4072/
انتهای پیام/