صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۱۵ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸

زرابادی

//////
کد خبر : 443699

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر این که از رایتل به عنوان ابزاری برای انتخابات و حضور آذری جهرمی در این انتخابات استفاده می‌شود یا خیر، گفت: رایتل پیش از این نیز تخلفاتی داشت که باعث زمین خوردن آن شده است. اگر در حال حاضر منافذ پیش روی آن بسته شود می‌تواند روی پای خودش بایستد. بیمه‌شدگان و کارگران تأمین اجتماعی از رایتل حق دارند و باید از آن بهره‌مند شوند. متأسفانه روال‌های اشتباه باعث شده که گروه‌‎های متخلف مردم جامعه ناراضی شوند.


وی افزود: رایتل بحث‌های تخصصی و قراردادی زیادی دارد و در حال پیگیری آنها هستم. مکاتبات در این خصوص انجام شده و در حال بررسی است. پس از بررسی اقدامات بعدی را انجام می‌دهم و در صورت نیاز به مردم نیز اطلاع‌رسانی می‌کنم.


نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در خصوص ادعای آذری جهرمی مبنی بر انجام 80 درصدی شبکه ملی اطلاعات و نظر متفاوت برخی  از کارشناسان در این باره بیان کرد: یکی از مشکلات این است که دستگاه‌های متولی هیچ نظری نمی‌دهند اما دستگاه مجری اعلام می‌کند  که کار را به صورت 100 درصدی انجام داده است. آذری جهرمی چندین بار در کمیسیون صنایع درباره عملکرد شبکه ملی اطلاعات  گزارش دادند و مدعی شدند که در این طرح در برخی از مناطق 80 درصد و در برخی مناطق دیگر 100 درصد تکمیل شده است.


وی افزود: با این حال این گزارش مختص وزارت ارتباطات بود و هیچ تأییدیه‌ای نداشت. کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی درخواست ماده 234 داد. این ماده ابزاری برای نمایندگان است که به آنها اجازه می‌دهد اگر وزیر خلاف قانون عمل کرد، موضوع را به قوه قضاییه ارجاع بدهند تا بدون نوبت در آنجا بررسی شود.


زرآبادی اظهار کرد: ماده 67 و 68 برنامه ششم توسعه در خصوص دولت الکترونیک است. براساس گزارش‌های وزارت اطلاعات و ارتباطات فازهای دولت الکترونیک نیز براساس برنامه پیش می‌رود. جالب این است گه گزارش‌های معاونت نظارت مجلس، سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه در خصوص دولت الکترونیک با گزارش وزارت اطلاعات و ارتباطات مغایر بود.


وی افزود: این امر مصداق این است که بخواهیم عملکرد فردی را بررسی کنیم و از وی می‌خواهیم گزارشی از عملکردش ارائه بدهد. شخص در این گزارش ادعا می‌کند که تمام کارها را انجام داده و عملکرد خوبی داشته است. من هم این گزارش را در فضای مجازی منتشر کردم  و ادعا می‌کنم که عملکرد بررسی شده است. در بحث تحقق دولت الکترونیک نیز وزارت اطلاعات و ارتباطات باید کارهایی را انجام دهد و گزارشی در این باره ارائه دهد.


نائب رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این وزارت نیز گزارش ارائه می‌دهد که کارها در برخی مناطق 80 درصد و در برخی مناطق تا 100 درصد انجام شده است. شورای عالی فضای مجازی باید گزارش این وزارت را تأیید کند. اگر گزارش وزارت اطلاعات و ارتباطات تأیید شود، مردم باید اعتراض کنند که چرا با تکمیل 80 تا 100 درصدی هنوز دولت الکترونیک شروع به کار نکرده است.


زرآبادی در پاسخ به این پرسش که چرا عدم پاسخگویی آذری جهرمی به سؤالات وی به قوه قضاییه ارجاع داده نشده، گفت: برخی از موضوعات به این قوه ارجاع داده شده با این حال قرار نیست هر کاری که انجام می‌شود را رسانه‌ای کرد. بر این باورم که کار باید به نتیجه‌ای برسد و بعد اطلاع‌رسانی عمومی شود. بحث خرید تجهیزات زیرساختی ارتباطی، جرائم اپراتورها و خدمات ارزش افزوده  به دستگاه‌های نظارتی و قضایی ارجاع داده شد. باید پاسخ این مکاتبات گرفته شود تا اقدامات بعدی انجام شود.


وی افزود: یک نماینده نباید تنها توئیت کند. در این صورت فرق یک نماینده با یک فرد عادی چیست؟ توئیت زدن باید برای اطلاع‌رسانی به مردم باشد. نماینده ابزارهای در اختیار دارد مانند مکاتبه، تشکیل جلسه، تحقیق و تفحص، درخواست ماده 234 بدهد، استیضاح کند. از این ابزارها استفاده می‌کنم و زمانی قانع می‌شوم که به نتیجه برسم. البته ممکن است اشتباه من ثابت شود.


نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد:  با این حال آذری جهرمی در پاسخ به پرسش‌ها حرفه‌ای برخورد نمی‌کند. حدود یک سال و نیم پیش سوالی در خصوص رصد اطلاعات هاتگرام و تلگرام طلایی از وزیر اطلاعات و ارتباطات پرسیدم که طی مکاتبات وی با شورای نگهبان  به من اعلام شد این سؤال امنیتی است.


وی افزود: به شورای نگهبان مراجعه کردم و تنها یک سؤال از آنها پرسیدم که اگر این سؤال امنیتی است چه ارتباطاتی با شورای نگهبان دارد. در صورتی که هیچ ارتباطی به شورای نگهبان ندارد. این روش پرونده‌سازی و غیرحرفه‌ای است. وزیر اطلاعات و ارتباطات مکاتبه‌ای با من مبنی بر امنیتی بودن سؤال نکرده اما به شورای نگهبان و شورای عالی امنیت ملی نامه می‌زند که سؤال این خانوم امنیتی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر