ترویج فرهنگ چندهمسری به صلاح جامعه نیست
سهراب سلیمزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره ترویج موضوع چندهمسری در جامعه که اخیراً باب شده است، اظهار کرد: متأسفانه افرادی که پشت این قضیه هستند به جای اینکه به موضوعاتی نظیر حل مشکل مسکن و اشتغال جوانان بپردازند، موضوعاتی را مطرح میکنند که درحال حاضر هرگز در کشور ما شدنی نیست.
وی ادامه داد: همه میدانیم که درحال حاضر اکثر جوانان ما برای تشکیل زندگی و اختیار کردن یک همسر نیز توانایی لازم را ندارند و مهمترین دلایل این موضوع هم از مشکلات اقتصادی نشأت میگیرد. دولت و نهادهای مردمنهاد و سازمانهایی که در پی ترویج فرهنگ چندهمسری هستند باید بهدنبال حل مشکل مسکن و بهطور کلی فراهم کردن زمینه ازدواج باشند.
این وکیل دادگستری با بیان اینکه البته قانون تعدد زوجات را پذیرفته است، تصریح کرد: طبق قانون اسلامی افراد میتوانند 4 همسر برای خود اختیار کنند اما این اقدام منوط به این است که فرد موردنظر بتواند عدالت را در همه زمینهها بین 4 همسر برقرار کند و بعید است که فردی بتواند این کار را انجام دهد.
سلیمزاده گفت: برقراری عدالت به معنای این است که برای هر همسر باید خانهای مجزا تهیه شود و در تأمین مخارج زندگی نیز هیچ تبعیضی بین همسرها قائل نشد.
وی اظهار کرد: تجربه نشان داده، افرادی که دو همسر دارند به مرور زمان با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم میکنند و بعضاً بین فرزندان آنها نیز دشمنی بهوجود میآید که همین موضوع زمینه را برای برهم خوردن بنیان هر دو خانواده فراهم میکند.
این وکیل دادگستری خاطرنشان کرد: بهطور کلی طرح و ترویج موضوع چندهمسری در جامعه ما امری پسندیده محسوب نمیشود و نهادها باید زمینه ازدواج جوانان را برای بار اول فراهم کنند.
براساس این گزارش، در روزهای اخیر تبلیغات چندهمسری در برخی رسانهها انجام شده و انتشار پوستر برگزاری کارگاههای آموزشی «مهارتهای ارتباطی خانوادههای چند همسری» در فضای مجازی، واکنشهای زیادی را به همراه داشته است.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/