صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۲ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸
در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

توضیحات رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس پیرامون ذرت‌های آلوده در کشور

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی توضیحاتی را پیرامون پرونده ذرت‌های آلوده در کشور ارائه کرد.
کد خبر : 443350

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، داوود محمدی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس با حضور در جمع خبرنگاران پیرامون پرونده ذرت‌های آلوده در  کمیسیون اصل 90 اظهار کرد: گزارشی به کمیسیون رسید که ذرت‌های آلوده در گمرکات کشور وجود دارد. کمیسیون تیمی را برای بررسی موضوع اعزام کرد و جلسات متعددی هم برگزار شد و در آن مسئولان گمرکات، وزارت بهداشت، سازمان استاندارد، سازمان دامپزشکی و مرکز پژوهش‌های مجلس در آن حضور داشتند.


وی افزود:  در دولت هم مطرح بود و تصمیمی اتخاذ شده بود که یا این ذرت‌ها به کشوری برزیل که از آنجا وار شده اعاده شود و یا اگر می‌توان آن را تبدیل به فرآورده یا محصولی مانند الکل کرد، این کار صورت گیرد و یا اینکه به کشوری که با استاندارهای آنان هماهنگ است ارسال شود. این موضوع در کمیسیون اصل 90 هم برای پیگیری مصوب شد.


رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: مردم خیالشان راحت باشد که یک دانه از این ذرت‌ها هم به داخل کشور وارد نشده است. تمامی اینها در گمرکات است و کمیسیون و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط هم بر آن نظارت دارند تا به هیچ نحوی وارد کشور نشود.


محمدی اظهار کرد: درباره علل واردات چنین محصولاتی به کشور در کمیسیون بحث کردیم، این ذرت‌ها برابر استانداردهای کشور ما که بسیار هم سخت هستند آلوده شناخته شده است ، اما براساس استانداردهای برخی کشورها اینها آلوده نیستند و قابلیت مصرف دارد. تمام این ذرتها که 500 هزار تن بودند هم آلوده شناخته نشده، در کپه‌های 500 تنی اینها آزمایش شدند و در بعضی از کپه‌های آن آلودگی ذرت آن هم بر اساس استانداردهای ایران محرز شد.


وی گفت: تخلفات در این مورد در دستگاه قضائی قابل بررسی است کمیسیون پرونده را به دستگاه قضائی می‌فرستد و قاضی درباره تخلف احتمالی و کوتاهی دستگاه یا افراد در آن اظهار نظر می‌کند.


وی تأکید کرد: آنچه از نظر کمیسیون مشکل ایجاد کرده این است که در یک مدت طولانی حدود پنج سال این موضوع بلاتکلیف مانده است که این از نظر کمیسیون تخلف است، چون ماندن این ذرت‌ها در گمرک به واسطه عوامل جوی ممکن است تأثیرات منفی و تشدید آلودگی برجای بگذارد. مهلت دادیم ظرف یکماه آینده اینها تعیین تکلیف شود.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

برچسب ها: داوود محمدی
ارسال نظر