صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۷ - ۱۱ آبان ۱۳۹۸

چگونه کودک خود را از آزار کلامی در امان بداریم

کتابی با موضوع بررسی آزار کلامی کودکان و نوجوانان از سوی انتشارات چترنگ روانه بازار کتاب شد.
کد خبر : 443028

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، نشر چترنگ کتاب «آزار کلامی» را  با موضوع شناخت و پیشگیری از ایجاد آزار کلامی و گفتمانی برای کودکان  به قلم «اما جرتونی» و با ترجمه نیوشا صدر روانه بازار کتاب کرد.


جرتونی روان‌شناس و پزشک متخصص اطفال است. وی در ابتدا برای کودکان کتاب‌های آموزشی و داستانی می‌نوشت، اما کمی بعد آزار کلامی به دغدغه اصلی‌اش تبدیل شد. بدین ترتیب چندین کتاب درباره آزار کلامی، ارتباطات و مهارت‌های ارتباطی تألیف کرد.


این کتاب مطالب خود را با تعریف آزار کلامی شروع کرده و در ادامه پس از ارائه شرح حالی از یک آزارگر، تحلیلی از وضعیت روانی کودکان حین آزار کلامی ارائه می‌کند. راهبردهای مورد استفاده کودکان آسیب‌دیده در مدارا با آزار کلامی عنوان فصل بعدی کتاب است و نگاهی به کودکانی که دچار آزار کلامی شده‌اند و الگوهای فکری و رفتاری و نظام باور و فکر آنها نیز در بخش‌های بعدی کتاب مورد توجه قرار گرفته است.


در بخش بعدی کتاب موضوع آسیب‌های روانی نهفته از آزار کلامی کودکان مورد توجه قرار گرفته است و پس از آن نیز به این سوال پاسخ داده شده است که چگونه می‌توان به کودک آسیب‌دیده از آزار کلامی کمک کرد.


فصل پایانی کتاب نیز به موضوع درمان بزرگسالانی که در کودکی با آزار کلامی مواجه بودند پرداخته است.


در بخشی از مقدمه این اثر آمده است: «اگر کودک در محیطی رشد می‌کند و می‌بالد که آزار کلامی در آن اعمال می‌شود، یافتن بزرگسالی دیگر برای همانند پنداری ضروری است؛ بزرگسالی که با آزار کلامی مقابله کند. چنین کسی ممکن است آموزگاری هوشیار باشد یا یک روان‌شناس. موضوع این است که باید پای مداخله‌ای در میان باشد تا از درونی کردن پیام‌های ویرانگری که آزار کلامی مملو از آن است، پیشگیری کند. روی هم رفته وضعیت آرمانی پیشگیری از آزار کلامی کودکان است اما اگر آزار کلامی از قبل آغاز شده باشد، مداخله برای سلامتی کودک ضروری است».


چاپ اول «آزار کلامی» را نیوشا صدر به فارسی برگردانده و نشر چترنگ آن را در 52 صفحه و با قیمت 11 هزار تومان منتشر کرده است.


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر