صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۴ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان:

مرکز تحقیقات شیلات دکتر کیوان دانشگاه آزاد لاهیجان ظرفیت تجاری‌سازی دارد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان گفت: «در مرکز تحقیقات شیلات دکتر کیوان می‌توان علاوه بر تحقیقات، مباحث مرتبط با تجاری‌سازی و پرورش ماهی‌های خاوریاری را نیز انجام داد.»
کد خبر : 442856

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، ظهر امروز با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، شهردار چاف و چمخاله، کارشناسان واحد، سازمان شیلات  و گردشگری استان گیلان، جلسه هماهنگی نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی برگزار شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در این جلسه با بیان اینکه بیش از سه دهه از تأسیس واحد لاهیجان گذشته است، اظهار کرد: «قدمت رشته شیلات دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان به بیش از 30 سال می‌رسد، در این واحد دانشگاهی از مقطع کارشناسی تا دکترای  رشته‌های مرتبط با شیلات وجود دارد و تعداد قابل توجهی از کارشناسان و مدیران کشور در زمینه شیلات از دانش‌آموختگان این واحد هستند.»


سیروس بیدریغ با بیان اینکه مراکز تحقیقات شیلات دکتر کیوان و مطالعات بافت‌های تاريخی  ماسوله واحد لاهیجان از مراکز تحقیقاتی مطرح و شناخته‌شده در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی  هستند، اضافه کرد: «در مرکز تحقیقات شیلات دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان می‌توان علاوه بر تحقیقات، مباحث مرتبط با تجاری‌سازی و پرورش ماهی‌های خاوریاری را نیز انجام داد.»


وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان برای رسیدن به اهداف خود نیاز به ارتباط بیشتر با جامعه و صنایع دارد، افزود: «از شیوه‌های جذاب ارتباط با جامعه برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های کاربردی و مفید است و به این دلیل به دنبال برگزاری جشنواره تخصصی غذاهای دریایی در واحد لاهیجان هستیم و در این همایش توانمندی‌های واحد، رشته‌های مرتبط با شیلات و زیست بوم منطقه معرفی می‌شود.»


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، برگزاری این همایش‌ها را تقویت‌کننده حلقه ایجاد شده شهرداری، سازمان گردشگری، سازمان شیلات و واحد دانشگاهی دانست و افزود: «آشنایی جامعه با غذاهای دریایی و معرفی مزایای آن نسبت به سایر فرآورده‌ها و محصولات غذایی و شناخت بیشتر جامعه خصوصاً مدارس با رشته‌های مرتبط با شیلات از دیگر برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در این جشنواره است.»


حمایت شهرداری چاف و چمخاله از برگزاری نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی


شهردار چاف و چمخاله نیز در این نشست با اعلام حمایت کامل شهرداری از برگزاری نخستین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی بیان کرد: «جامعیت برگزاری مراسم بسیار کامل است و برای بررسی آن ساعت‌ها کار کارشناسی صورت گرفته است و سود آن به حوزه‌های مختلف استان گیلان از قبیل دانشگاه، شهرداری و صنایع مرتبط خواهد رسید.»


کمیل لاهوتی با بیان اینکه ایجاد هر شغل برای دولت هزینه بالایی دارد، توضیح داد: «دانشگاه با برگزاری چنین همایش‌ها و ارتباط موثر و دائم با صنایع و جامعه می‌تواند به ایجاد شغل‌های پایدار مبتنی بر توانمندی و ظرفیت‌های استان گیلان به دولت کمک کند.»


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر