صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۱ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸
اسماعیل آذر:

کتاب، تفکر مخاطب را دگرگون و هدایت می‌کند

عضو کمیسیون هنر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره اهمیت کتابخوانی گفت: کتاب معرفتی مشترک است که تفکر انسان را دگرگون کرده و مسیر او را هدایت می‌کند.
کد خبر : 441562

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از ستاد خبری بیست و هفتمین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، اسماعیل آذر درباره تأثیر روند برگزاری هفته کتاب در ترویج و ترغیب کتابخوانی گفت: هر فعل و انفعالی در حوزه کتاب حتی کوچک امری مثبت و مؤثر است اما اگر به درستی انجام نشود، ارزش‌ها را به ضدارزش تبدیل می‌کند. از نظر من، باید از متخصصان و کارآمدان حوزه کتاب برای ترویج کتابخوانی در هفته کتاب استفاده شود چراکه اگر در این حوزه متخصصان و دانشمندان تراز اول حضور فعالی نداشته باشند، نتیجه این فعالیت‌ها بی‌ثمر خواهد بود.


وی تصریح کرد: کارشناسان برتر حوزه کتاب باید کتاب‌های خوب که ارزش خواندن دارند را به مردم معرفی کنند و ضمن هدایت مخاطبان برای خواندن کتاب، آن‌ها را در مسیر مطالعه همراهی کنند و این نقش مهم و غیرقابل انکار اهالی حوزه کتاب است.


مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر نیازسنجی کتاب‌ها قبل از تولید و انتشار آن‌ها گفت: برای اینکه مخاطب به خواندن کتاب علاقه پیدا کند ابتدا باید نیازسنجی شود و سپس کتاب‌های عمومی با هدف تقویت مطالعه و ایجاد انگیزه میان مردم با قیمت‌های مناسب و کم‌ترین سود در اختیارشان قرار گیرد. البته کتاب‌های تخصصی نیز به دلیل اینکه مخاطبانی کم‌تر و محدودتر نسبت به کتاب‌های عمومی دارد، می‌تواند هم ‌تراز با خود کتاب به فروش برسد یعنی نیازی به کاهش قیمت اثر نیست. البته تمام این مسائل بستگی به کاغذ و قیمت آن دارد.


وی با اشاره به نقش مؤثر مدارس در فرهنگ‌سازی کتاب تصریح کرد: حضور و دخالت دولت در مدارس مخصوصاً در مقطع دبستان و ابتدایی برای ارائه یارانه جهت تحصیل تمام دانش‌آموزان در مدارس امری مفید و مثبت در ترویج کتابخوانی است. از نظر من با حضور تیمی کارآمد قطعاً می‌توان تصمیماتی اتخاذ کرد و مسیری را جهت برطرف کردن مشکلات حوزه کتاب و اهالی کتاب فراهم کرد.


آذر با اشاره به اهمیت کتابخوانی و نقش آن در زندگی افراد گفت: کتاب خواندن حال انسان را خوب می‌کند اما کتاب در اصل معرفتی مشترک است که تفکر انسان را دگرگون کرده و مسیر او را هدایت می‌کند.


بیست و هفتمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «حال خوش خواندن» از تاریخ 23 تا 30 آبان ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود.


انتهای پیام/4072/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر