صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۲ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۳
فانی در مراسم امضای تفاهم نامه با وزارت ارتباطات:

مدیریت بهتر در آموزش و پرورش با کمک فناوری اطلاعات امکانپذیر است/ ۳۲ مرکز استان به مرکز پایگاه اطلاعات آموزش و پرورش متصل شدند

خبرگزاری آنا: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آموزش و پرورش زیر ساخت سرمایه‌ای هر کشور را با فرهنگسازی و ایجاد روابط جدید در جامعه تامین می‌کند، گفت: ایجاد یک سرویس جدید و تحلیل اطلاعات و استفاده از داده‌های آن می‌تواند به مدیریت بهتر در آموزش و پرورش کمک کند.
کد خبر : 438

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش صبح امروز (4 بهمن) در مراسم امضای تفاهم نامه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از رونمایی از ساختمان مرکز داده‌ها با اشاره به اینکه آموزش و پرورش به عنوان بزرگ‌ترین نهاد فرهنگساز نقش ویژه‌ای در هر کشور دارد گفت: یکی از کارکردهای آموزش و پرورش تربیت نیروی انسانی به عنوان زیر ساخت‌های سرمایه‌ای هر کشور است که در این راستا با فرهنگسازی و ایجاد روابط جدید در جامعه می‌تواند نقش ممتازی را در هر کشوری ایفا کند.
وی افزود: ایجاد یک سرویس جدید برای تحلیل اطلاعات و استفاده از داده‌های آن می‌تواند به مدیریت بهتر در آموزش و پرورش کمک کند.
فانی با اشاره به اینکه بزرگ‌ترین سازمان و نهاد دولتی به مرکز داده‌ها پیوسته است گفت: همه اطلاعات 32 مرکز ادارات استان‌ها، ‌دانشگاه فرهنگیان، 100 پردیس دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی و همچنین واحدهای معاونت آموزش و پرورش با افتتاح این مرکز در یک‌جا متمرکز شده است و ما امیدواریم این اطلاعات در این مرکز به خوبی حفاظت شود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت حوزه مدیریت MIS در آموزش و پرورش اظهار کرد: گسترده بودن آموزش و پرورش با توجه به اینکه 105 هزار مدرسه، 752 منطقه آموزشی، ‌یک میلیون کارمند و 600 هزار کلاس درس نیازمند مدیریت گسترده‌ای است و اگر بتوانیم توسط سیستم‌های اطلاعاتی این حجم را مدیریت کنیم به طور حتم می‌توان موفق عمل کرد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: استفاده دانش آموزان از فناوری اطلاعات بسیار مهم است زیرا استفاده از IT و ICT می‌تواند دانش آموزان را برای کسب مهارت‌های لازم در فضای مجازی کمک کند تا آن‌ها بتوانند به عنوان شهروند بهتری در جامعه زندگی کنند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از سال 1367 تاکنون گام‌هایی در حوزه آموزش اینترنی انجام شده است، گفت: بحث پست الکترونیکی دانش آموزان و هوشمندسازی هوشمندانه مدارس در این زمینه به استفاده هر چه بهتر از فناوری اطلاعات کمک کرده است.
فانی با تاکید بر پراکندگی دانش آموزان عنوان کرد: استفاده از IT و ICT در آموزش از راه دور می‌تواند به دانش آموزان و اقوام گوناگون ایرانی کمک کند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: IT و ICT می‌تواند در آموزش معلم‌ها هم نیز موثر باشد و با استفاده از فناوری اطلاعات می‌توان نیروی انسانی موفق تری را تربیت کرد.
فانی خاطرنشان کرد: در تفاهم نامه‌ای که امروز با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به امضا رسانده‌ایم، تلاش شده ضمن استفاده از فناوری و به روز رسانی اطلاعات به پیوست فرهنگی در استفاده از فناوری نوین توجه کنیم تا بتوانیم در راستای تقویت فرهنگی گام موثری را برداریم.
انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر