صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یک مقام کارگری مطرح کرد

بیکار کردن کارگران،‌ گروکشی خودروسازان در رکود

سخنگوی کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری معتقد است که بیکاری واقعی کارگران از نابسامانی‌های اخیر بازار خودرو به میزان تبلیغات صورت‌گرفته نیست و خودروسازان از این موضوع برای فروش محصولات خود گروکشی می‌کنند.
کد خبر : 43650

علی‌اکبر سیارمه در گفت‌گو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه متاسفانه خودروسازان بازار را انحصاری کرده‌اند، افزود: این خودروها از کیفیت‌های روز جهان به دور بوده‌اند و قیمت‌ آنها با کیفیتشان متناسب نیست.


وی تصریح کرد: متاسفانه هر زمان که از بی کیفیت بودن خودروهای تولید داخلی صحبت می‌شود، خودروسازان بحث احتمال بیکاری و تعدیل کارگران را پیش می‌کشند.


سیارمه ادامه داد: بدیهی است که در صورت کاهش تولید، اشتغال هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد، اما این مقطعی است و خودروسازان باید به فکر ارتقای کیفیت برای رونق بازار خود باشند.


نماینده کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگری در شورای عالی کار با تاکید بر اینکه در نابسامانی‌های صنایع از بیکاری کارگران بهره‌ برده می‌شود، بیان کرد: گرانی مواد اولیه و یا افزایش قیمت حامل‌های انرژی چه ارتباطی به کارگر دارد که کارفرمایان از بیکاری به عنوان اهرم در این زمینه استفاده می‌کنند؟ بر اساس آمارها و محاسبات، دستمزد کارگران نقش چندانی در هزینه‌های تولید ندارد.


وی تاکید کرد: در جلسات تعیین دستمزد نیز کارفرمایان افزایش نرخ حقوق کارگر را منتج به بیکاری آنها اعلام می‌کنند، در حالی که باید ریشه اصلی رکود تعیین و حل‌وفصل شود.


سیارمه اضافه کرد: اگر بیکاری اکنون خود را در جامعه نشان داده آیا تنها به علت نخریدن محصول داخلی است؟ تولیداتی وجود دارند که در بدترین اوضاع اقتصادی فروش خود را دارند، بنابراین باید میزان کیفیت افزایش یابد.


وی با تاکید بر اینکه نباید به جای حل ریشه‌ای مسائل، نیروی کار به عنوان یک اهرم فشار قرار گیرد، اظهار کرد: مگر در روزهای رونق به جامعه کارگری توجه می‌شود که در دوره رکود همه زیان‌ها را متوجه کارگران می‌کنند؟


انتهای پیام/

ارسال نظر