صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۴ - ۲۱ مهر ۱۳۹۴
با سفر مرکل به هند صورت گرفت

آغاز همکاری‌های آکادمیک آلمان و هندوستان

بعد از سفر آنگلا مرکل به هند، این دو کشور برای همکاری‌های مشترک آکادمیک خود برنامه‌ریزی‌ کردند.
کد خبر : 43601

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از یونی‌ورسیتی ورد نیوز، سرویس نقل و انتقالات آکادمیک آلمان یا DAAD و کمیسیون کمک هزینه تحصیلی هند یا همان UGC شروع به همکاری کردند. پس از بازدید آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان از هند در ماه جاری، این دو کشور برای همکاری‌های آکادمیک مشترک برنامه‌ریزی کردند.


DAAD و UGC، سه میلیون و نهصد هزار دلار بودجه برای این برنامه مشترک که یک دوره چهارساله است اختصاص دادند. این برنامه بر روی نقل و انتقالات دانشجویان و اساتید بین این دو کشور تمرکز می‌کند. همچنین برنامه‌های آموزشی و مشترک و تحقیقات مشترک از سایر برنامه‌های این توافق است.


لازم به ذکر است که در چهار سال اخیر تعداد هندی‌هایی که در تحصیلات تکمیلی آلمان جذب شدند دو برابر شده است و در حال حاضر 11 هزار و هشتصد دانشجوی هندی در آلمان تحصیل می‌کنند. این میزان 5 برابر ملیت‌های دیگر است و شاید همین مسئله ایده این همکاری آکادمیک را در ذهن مسئولان این دو کشور پررنگ‌تر کرد.


بر طبق گفته‌های مارگریت وینترمانتل رئیسDAAD ، هند برای آلمان یک همکار بسیار مهم محسوب می‌شود، او گفت: «قصد داریم با این برنامه جدید همکاری‌های بلند‌مدت را شدت ببخشیم و فرصت‌های جدید میان رشته‌ای ایجاد کنیم. همچنین آمارها نشان می‌دهند که محبوبیت آلمان در بین هندی‌های به عنوان کشوری برای تحصیل و تحقیق بسیار زیاد است البته باید خاطر نشان کنم که طبق بررسی‌های انجام شده آموزش عالی هند بسیار قدرتمند عمل می‌کند.»


او افزود: «همکاری‌های متمرکز در تحقیقات و آموزش یک موقعیت برد- برد را برای هر دو کشور ایجاد کرده است، و با این برنامه جدید می‌توانیم از موسسات آموزشی این دو کشور حمایت‌های بیشتری انجام دهیم.»


لازم به ذکر است بر طبق گزارش‌های پولی و مالی امسال، میزان همکاری‌های صنعت آلمان با هند به 7.5% رسیده است. همچنین برای اولین‌بار در سی سال اخیر هند در زمینه صنعت با سرعت بیشتری نسبت به چین در حال پیشرفت است.


انتهای پیام/

ارسال نظر