صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۹ - ۲۱ مهر ۱۳۹۴

دریچه‌های بتن پلیمری فاضلاب، کاسبی دزدها را کساد کرد

مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران با تاکید بر اینکه دزدیده شدن دریچه‌های فاضلاب مانند کابل دزدی برق اتفاق می‌افتد، گفت: دریچه‌های جدید فاضلاب شهری سطح شهر به گونه‌ای ساخته می‌شوند که دیگر کاربردی برای افراد سودجو نداشته باشند.
کد خبر : 43557

اصغر ریاضتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه دریچه‌های چدنی به بتن پلیمری تبدیل می‌شوند، افزود: با این کار دزدیدن دریچه‌ها دیگر سودی نخواهد داشت.


وی تصریح کرد: صرف نظر از تغییر جنس این دریچه‌ها، نصب سنسور بر روی آنها هم در آینده‌ای نزدیک صورت خواهد گرفت تا به طور کل از دزدیده شدن دریچه‌ها جلوگیری شود.


ریاضتی درباره میزان خسارت وارده از دزدیده شدن دریچه‌های فاضلاب گفت: متاسفانه آماری از ضرر و زیان واردشده به شرکت فاضلاب در این زمینه وجود ندارد.


مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران چنین با تاکید بر اینکه انشعاب غیرمجاز در بخش فاضلاب این امر به ندرت وجود دارد، گفت: خوشبختانه مردم برای نصب انشعاب فاضلاب همکاری خوبی دارند و تنها به دلیل از پیش ساخته بودن ساختمان‌ها، نصب انشعاب داخلی به سیفون‌های بیرونی کمی با کندی پیش می‌رود که این امر نیز با اطلاع‌رسانی‌های صورت‌گرفته و مصوبات شورای شهر رو به بهبود است.


به گفته ریاضتی، بیش‌ از 55 درصد جمعیت فعلی 8 میلیون و 550 هزار نفری تهران تحت پوشش شبکه فاضلاب هستند و با مصوبات شورای شهر و منابع مالی پیش‌بینی شده این پروژه طی یک دوره 10 ساله به طور کامل اجرا می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر