سه خط تولید متخلف آبلیمو توقیف شد/ پرونده 51 واحد متخلف به مراجع قضایی ارجاع شده است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، هدایت حسینی گفت: برنامه ارتقاء سلامت و کیفیت آبلیمو به دلیل وجود گزارشهای فنی از دانشگاههای علوم پزشکی و ارزیابی محصولات سطح عرضه از سال گذشته بصورت یک برنامه مصوب از سال گذشته در اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و بهداشتی در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: در طی این برنامه کنترل مستمر واحدهای تولید کننده آبلیمو و محصول آبلیمو در سطح عرضه انجام گرفته است.
حسینی اظهار کرد: به منظور اطمینان از سلامت و کیفیت آبلیمو در اولین قدم ضوابط صدور پروانههای بهداشتی ساخت سازمان غذا و دارو مورد بازنگری قرار گرفت و با توجه به آنکه استفاده از روشهای تولید قراردادی و نامهای تجاری متعدد سبب بروز تقلبات و تخلفات در این صنعت شده بود محدودیتها از این جهت با همکاری انجمن صنفی مربوطه در نظر گرفته شد.
وی افزود: در ادامه کنترل مستمر و نمونهبرداریهای متعدد از سال گذشته از سطح عرضه به عمل آمد که بر اساس نتایج آزمایشهای به عمل آمده با محصولات و واحدهای تولیدی مختلف برخورد شدیدی نشده است در حال حاضر در راستای اجرای این برنامه 3 خط تولید آبلیمو در کشور به دلیل تخلفات متعدد توقیف و از تولید محصول ممانعت شده است.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: در تعداد 51 محصول آبلیمو با نامهای تجاری متفاوت موارد عدم انطباق با ضوابط فنی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اثبات شده است که از طریق دانشگاههای علوم پزشکی ناظر به این واحدهای تولیدی پرونده تخلفات به مراجع قضایی ارجاع شده است .
وی افزود: در عین حال تعدادی از واحدهای تولید کننده آبلیمو محصولات بسیار با کیفیت و سالم تولید میکنند که مصرف آنها مورد تائید سازمان غذا و دارو است که به دلیل کیفیت بالا تا حد امکان، احتمال اعطای نشان ایمنی و سلامت به عنوان یکی از نشانهای عالی حوزه سلامت به آنها وجود دارد.
انتهای پیام/