صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۳۵ - ۲۷ مهر ۱۳۹۸
خضری:

بودجه نیروی انتظامی و بهزیستی در حوزه پیشگیری از اعتیاد باید به‌صورت ویژه دیده شود

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از حمایت اندک دولت در بودجه‌های سالانه از نیروی انتظامی و بهزیستی در حوزه پیشگیری از اعتیاد انتقاد کرد.
کد خبر : 431368

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از خانه ملت، رسول خضری با قدردانی از  پلیس پیشگیری برای پاک‌سازی میدان آزادی از معتادان، کارتن خواب‌ها و مواد فروشان، گفت:  مجلس در این راستا از پلیس حمایت می‌کند و از هیچ کمکی فروگذار نخواهد کرد.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که ایران گذرگاه انتقال مواد مخدر است، افزود: ترانزیت مواد مخدر از جاده ابریشم در گذشته وجود داشته و در حال حاضر افزایش یافته، در واقع ایران محل ترانزیت دو نوع ماده مخدر یعنی سنتی از شرق به غرب و صنعتی از غرب به شرق است.


وی با بیان این‌که تاکنون تعداد زیادی از پرسنل نیروی انتظامی جان خود را در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم نظام کرده‌اند، ادامه داد: بیشترین تعداد شهیدان و جانبازان در این مسیر به ایران تعلق دارد؛ متأسفانه حجم ترانزیت مواد مخدر به اندازه‌ای بالا است که بخشی از آن از کشور عبور و بخشی نیز در کشور رسوب می‌کند.


نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس دهم  با تأکید بر این‌که نیروی انتظامی تاکنون تلاش‌های زیادی برای جمع‌آوری کارتن خواب‌ها و معتادان متجاهر داشته است، گفت: تعداد پرسنل و بودجه نیروی انتظامی در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید افزایش یابد و اعتبارات  این نهاد به‌صورت ویژه دیده شود؛ زیرا اعتبارات و نیروی انسانی آن‌ها به هیچ‌وجه پاسخگو نیست.


خضری یادآور شد:  بیش از ۱۰ دستگاه در حوزه جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر وظیفه دارند اما متأسفانه در این رابطه موازی کاری می‌شود؛ وزارت کشور پس از جمع‌آوری معتادان متجاهر آن‌ها را تحویل کمپ‌ها و بهزیستی می‌دهد این در حالی است که 140 وظیفه بر عهده این سازمان است که باید به آن‌ها رسیدگی کند و از سویی منابع و نیروی انسانی سازمان  مانند نیروی انتظامی بسیار محدود است.


این نماینده مردم در مجلس دهم افزود: به‌صورت جدی می‌طلبد بودجه نیروی انتظامی و بهزیستی تقویت شود و دولت و مجلس باید در بودجه سال 99 این دو دستگاه را به‌صورت ویژه ببینند.


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس در بودجه‌های سالانه در حوزه مواد مخدر حمایت مناسبی را از نیروی انتظامی و بهزیستی داشته اما متأسفانه دولت در لوایح بودجه تقدیمی به مجلس اعتبارات اندکی را در این راستا اختصاص می‌دهد این در حالی است که بهزیستی و نیروی انتظامی در حوزه پیشگیری وظایف خطیری بر عهده دارند.


انتهای پیام/4127/


انتهای پیام/

ارسال نظر