صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۵۸ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸
وکیل پایه یک دادگستری مطرح کرد؛

حل و فصل مشکلات وکلای قوه قضائیه در تهران با تشکیل هیئت مدیره مستقل

عضو مرکز وکلای قوه قضائیه گفت: وجود هیئت مدیره وکلای قوه قضائیه می‌تواند مشکلات این بخش در استان تهران را جمع بندی و به اطلاع رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه برساند.
کد خبر : 430891

سعید اکبری وکیل پایه یک دادگستری و عضو مرکز وکلای قوه قضائیه در گفتگو با خبرنگار حوزه قضایی و انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت مدیره وکلای قوه قضائیه در استان تهران گفت: تشکیل هیئت مدیره استان تهران همانند سایر استانها لازم و ضروری است و استقلال وکلای استان تهران مزایای زیادی به همراه دارد، قطعاً وجود هیئت مدیره می‌تواند مشکلات را زودتر حل و فصل نماید و بار مسئولیت را از روی دوش رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه بردارد.


وی در ادامه بیان کرد: وجود هیئت مدیره می‌تواند مشکلات استان تهران را جمع بندی و به اطلاع رئیس مرکزوکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه برساند و این اقدام می‌تواند از مشکلات و حاشیه‌های که احتمال دارد برای رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه ایجاد شود جلوگیری کند.


این وکیل پایه یک دادگستری گفت: برگزاری انتخابات هیئت مدیره هیچ ضرری برای وکلا ندارد و می‌تواند مشکلات وکلای این استان را زودتر پیگیری و حل کند و وکلا راحتر می‌توانند با هیئت مدیره منتخب خود ارتباط برقرار کنند و پیگیر امور خود باشند.


اکبری خاطر نشان کرد: سابقاً تمامی امور مربوط به وکلا و کارشناسان رسمی استان تهران توسط هسته اصلی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه انجام می‌شد که این مسئله علاوه بر خدشه دار کردن استقلال اداری وکلای این استان موجب کند شدن رسیدگی به این امور به دلیل حجم بالای فعالیت مرکز می‌شد. اما با این اقدام ضمن تأمین استقلال وکلا، موجب تسریع در رسیدگی، کاهش حجم فعالیت‌های مرکز، افزایش تعامل وکلا با هم و ایجاد شخصیت حقوقی و اداری برای آن‌ها می‌شود.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

برچسب ها: قوه قضائیه
ارسال نظر