صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۱۰ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸
معاون دفتر بیماری‌های غیر واگیر وزارت بهداشت:

60 درصد مردم ایران اضافه وزن دارند

معاون دفتر بیماری‌های غیر واگیر وزارت بهداشت گفت:‌بیش از 60 درصد مردم ایران اضافه‌وزن دارند که 25 درصد آن‌ها چاق مطلق به‌حساب می‌آیند.
کد خبر : 430729

علیرضا مهدوی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: افرادی که توده بدنی بالای 30 درصد دارند چاق تلقی می‌شوند و در حال حاضر بیش از 25 درصد مردم در ایران چاق هستند.


وی با تأکید بر این‌که متأسفانه در معضل چاقی جزو کشورهای اول دنیا به‌حساب می‌آییم خاطرنشان کرد: بیش از 60 درصد مردم ایران اضافه‌وزن دارند که 25 درصد آن‌ها چاق مطلق به‌حساب می‌آیند.


معاون دفتر بیماری‌های غیر واگیردار وزارت بهداشت چاقی را مادر همه بیماری‌ها عنوان کرده و خاطرنشان کرد: چاقی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها شود؛ دیابت و فشارخون نیز ازجمله عواملی است که براثر چاقی ایجاد می‌شود.


مهدوی خاطرنشان کرد: یکی از مسائلی که معاونت بیماری‌های غیر واگیردار بر روی آن برنامه‌ریزی می‌کند بحث کنترل و پیشگیری از چاقی است، زیرا کنترل چاقی می‌تواند در پیشگیریِ بسیاری‌ از بیماری‌ها نقش داشته باشد.


وی بحث تغذیه و فعالیت بدنی را مهم ارزیابی کرده و تأکید کرد: کاهش مصرف نمک، افزایش مصرف میوه و سبزی‌ها و اجتناب از مصرف چربی‌های اشباع‌شده می‌تواند بسیار موردتوجه قرار گیرد.


معاون دفتر بیماری‌های غیر واگیردار وزارت بهداشت با تأکید بر این‌که ورزش باید منظم و در طی هفته انجام شود تأکید کرد: از سه سال پیش بحث کنترل فشارخون و الکل مورد بررسی قرار گرفت و وزارت بهداشت تصمیم گرفت مداخلاتی در تغذیه سالم، بحث دخانیات و فعالیت بدنی داشته باشد.


مهدوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در همه خانه‌های بهداشت مناطق شهری و روستایی افراد بالای 30 سال ازنظر توده بدنی موردبررسی قرار می‌گیرند و در خصوص افرادی که اضافه‌وزن دارند خطرسنجی قلبی انجام می‌شود تا برای این دسته از افراد دستور رژیم غذایی برای کاهش وزن داده شود.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

برچسب ها: اضافه وزن
ارسال نظر