دانشجویان باید دنبال علم باشند/ اساتید مطالب زیادی برای ارائه دادن دارند
سینا طاهری در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در حاشیه نمایشگاه لیزر اظهار کرد: بسیاری از لیزرهای مورد نیاز کشور در داخل تولید نمیشود و از طرفی برای واردات هم با تحریم روبرو هستیم و به بهانه اینکه ممکن است لیزرها کاربرد نظامی داشته باشند، توقیف میشوند، اینگونه سرمایه شرکت بلوکه میشود. اگر حمایتهای لازم صورت گیرد، شرکتهای ساخت لیزر میتوانند بهتر عمل کنند. دستگاههای ساختهشده مشابه خارجی دارد اما از لحاظ قیمت و کیفیت در سطح خیلی خوبی است.
بیشتر بخوانید:
ساخت بومی پرینتر سهبعدی با یکچهارم هزینه مشابه خارجی
وی خواستار حمایت بیشتر سازمان صنایع و معادن و بانکها از طرحها شد و افزود: بیشتر درخواستهای شرکت در سازمان صنایع و معادن مورد موافقت قرار میگیرد اما بانکها بودجه مورد نیاز را تامین نمیکنند و این امر باعث شده که پروژهها با تاخیر اجرا شوند.
مدیر فنی یک شرکت دانش بنیان با بیان اینکه فارغالتحصیل برق و قدرت از دانشگاه شهید بهشتی است، گفت: در زمان دانشجویی اطلاعات خوبی از استادان دریافت کردم. حیطه کاری بنده قدرت بود و استادان اطلاعات خوبی را به دانشجویان انتقال میدادند که هنوز هم از همه آنها استفاده میکنم. به واسطه آن اطلاعات تعمیر دستگاهها را خودمان در داخل انجام میدهیم.
طاهری به دانشجویان توصیه کرد: دانشجویان کنونی باید خودشان هم دنبال علم بروند اگر خودشان تلاش کنند اساتید مطالب زیادی برای ارائه دادن دارند.
مدیر فنی شرکت دانشبنیان درباره ارتباط صنعت و دانشگاه بیان کرد: باید کارگروهی در دانشگاهها تشکیل شود تا نیروی مورد نیاز صنعت از طریق دانشگاه تامین کند. دانشجویانی هم که فارغالتحصیل میشوند نباید ارتباطشان را با دانشگاه قطع کنند و خودشان دنبال کار نباشند و دانشگاه حلقه واسط باشد.
انتهای پیام/4040/پ
انتهای پیام/