راهاندازی اداره کل تحصیلات تکمیلی واحد ورامین - پیشوا
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر حسینعلی شیبانی در جلسه مدیران گروههای آموزشی با تاکید بر جایگاه حساس مدیران گروه های تحصیلات تکمیلی ادامه داد:مدیران گروه بار سنگین هدایت آموزشی دانشگاه را بر دوش داشته که این بار سنگین با تعامل و هماهنگی و ارائه برنامه ریزی دقیق سبک میشود.
وی در خصوص اهمیت برنامه ریزی در مدیریت مسائل آموزشی افزود: برنامه محور شدن در اجرای وظایف دانشگاه از ملزومات اصلی بوده و باید با تلاش و کمک یکدیگر این مهم را به منصه ظهور برسانیم. باید ضمن ایجاد همدلی و هم زبانی در راستای اجرای هدفمند برنامه های دانشگاه گام برداریم و هنر مدیرگروه تحقق اهداف بلند دانشگاه است.
رئیس واحد ورامین – پیشوا با بررسی روند حرکت مجموعه به سمت تحصیلات تکمیلی خاطرنشان کرد: 15 درصد از دانشجویان واحد ورامین – پیشوا را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل دادهاند که البته با نقطه مطلوب فاصله داریم اما حرکت پرشتابی در این راستا داشته ایم و اضافه شدن 73 رشته که 57 رشته از آن در مقطع تحصیلات تکمیلی بوده بیانگر این حرکت مثبت است.
شیبانی مواردی را به مدیران گروه های آموزشی یادآور شد و گفت : با توجه به شرایط دانشجویان تحصیلات تکمیلی لازم است جهت رفاه حال دانشجویان برنامه کلاسی آنان در روزهای پایانی هفته و در کمترین روز اعمال شود که این اقدام کار را برای پشتیبانی و برنامه ریزی در قسمت های مرتبط هم چون مسائل دانشجویی و ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان آسان تر خواهد کرد و میطلبد تمامی تغییرات با هماهنگی معاونت آموزش صورت پذیرد.
وی بر لزوم حضور و وقت گذاری مدیران گروه تأکید کرد و افزود: با توجه به افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی این مهم بیش از پیش جلوه نمایی می کند.
شیبانی با توجه به ایجاد اداره کل تحصیلات تکمیلی در واحد ورامین – پیشوا گفت : با توجه به چارت جدید طبق بخشنامه سازمان مرکزی تحصیلات تکمیلی در داخل واحد مستقر و به صورت اداره کل تحصیلات تکمیلی مدیریت می شود و این اداره کل در دانشکده کشاورزی مستقر شده و ضرورت دارد مدیران گروه با این اداره کل ارتباط و هماهنگی کامل داشته باشند.
رئیس واحد ورامین – پیشوا در خصوص ضرورت استفاده از استادان تمام وقت هیأت علمی واحد افزود: اولویت اصلی ما بهره مندی از استادان هیأت علمی است و مدیران گروه که مثل سکانداران گروه هستند باید از ظرفیت بالای استادان هیأت علمی و نیروی انسانی استفاده کنند و به غیر از شرایط ضروری از استاد حق التدریس استفاده نکنند.
شیبانی بر اهتمام جدی مدیران گروه های آموزشی به برگزاری جلسات تخصصی داخلی تأکید کرد و ادامه داد : همان طوری که در سطح واحد شورای استادان، کارکنان و معاونان به صورت منظم برگزار و موارد مختلف در این شوراها مطرح و تصمیم گیری کارشناسی می شود، شورای گروه نیز به صورت تخصصی و دقیق با هدف ارائه برنامه های مطلوب و جلب رضایت دانشجویان و بالابردن کیفیت آموزشی به صورت حداقل ماهانه یکبار تشکیل شود چرا که توجه به نکات هرچند ریز باعث ارائه برنامه ی جامع و رشد کیفی مجموعه خواهد شد.
انتهای پیام/