صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۶ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸

سندرز مطرح کرد؛ بیمه درمانی همگانی، حلقه مفقوده حقوق بشر در آمریکا

کاندیدای مطرح ریاست جمهوری آمریکا با یادآوری خدمات اجتماعی در دهه 30 و 60 تصریح کرد که به دنبال اجرای بیمه درمانی همگانی است و اجرای آن را معادل حقوق بشر برای مردم آمریکا معرفی کرد.
کد خبر : 430543

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، برنی سندرز که از رقبای پیشتاز ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده محسوب می‌شود، اجرای بیمه درمانی برای همه آمریکایی‌ها را به‌مثابه تأمین حقوق بشر برای آن‌ها دانست.


وی در یادداشتی توئیتری نوشت: «زمانی که توضیح دادم بیمه تأمین اجتماعی در سال 1935 و (مدیکر) بیمه خدمات درمانی در سال 1965 اجرا شد، به این فکر می‌کردم که چه میزان از درد و رنج را پایان دادیم.»


مدیکر یک برنامه ملی بیمه اجتماعی است که توسط دولت فدرال ایالات‌متحده آمریکا از ۱۹۶۵ مدیریت می‌شود و دسترسی بیمه درمانی را برای آمریکاییان بالای ۶۵ سال و افراد جوان‌تر دارای ناتوانی و نیز افراد دارای مشکل دیالیز تضمین می‌کند. مدیکر به‌عنوان یک برنامه بیمه اجتماعی ریسک مالی مرتبط با بیماری را در جامعه پخش می‌کند تا از همه حفاظت کند.


سندرز افزود: «گام بعدی من، دسترسی همه مردم آمریکا به بیمه خدمات درمانی (مدیکر)‌ است. وقتی به این امر دست‌یابیم، نسل آتی ما از اینکه چگونه بیمه خدمات درمانی همگانی را به حقوق بشر در آمریکا تبدیل کرده‌ایم، سپاسگزار خواهند بود.»


از نقاط مثبت این برنامه تحت پوشش قرار گرفتن همه مردم آمریکاست و اینکه با سرمایه‌گذاری دولت فدرال، سهم پرداختی مردم از هزینه‌های سلامت بسیار کاهش خواهد یافت.


این طرح سالانه هزینه هنگفتی حدود ۳ هزار میلیارد دلار بر دولت تحمیل می‌کند و با حذف بخش خصوصی از حوزه درمان، امکان رقابت‌پذیری و کارآمدی اجرایی را کاهش می‌دهد.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر