صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۲ - ۱۸ مهر ۱۳۹۴
جاوید عنوان کرد

قشر دانشجو؛ هم پرقدرت‌تر هم آسیب‌پذیرتر

رئیس واحد ملایر از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان یاد کرد و گفت: در بین اقشار پر قدرت‌ترین قشر، قشر دانشجوست و آسیب‌پذیرترین قشر نیز قشر دانشجو است و همیشه باید به این موضوع توجه شود.
کد خبر : 43045

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر داریوش جاوید در آیین استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر که در راستای ایجاد نشاط و طراوت علمی در بین دانشجویان و نقش و جایگاه آنان در آینده جامعه و شناخت راه‌های ارتباطی با مسئولان دانشگاه برگزار شد، به معرفی مدیران خود پرداخت.


وی گفت: وظیفه دانشگاه آزاد اسلامی فراهم کردن بستر تحصیل برای دانشجویان است. در سال تحصیلی جدید نه تنها با کاهش دانشجو مواجه نبوده‌ایم بلکه افزایش دانشجو هم داشته‌ایم و این دانشگاه در چند سال اخیر برای گسترش تحصیلات تکمیلی موفق بوده است.


وی با بیان اینکه با دینداری شما دانشجویان رویدادهای مهم و خوبی در دانشگاه اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: جای قدردانی دارد که شما عزیزان واحد ملایر را به عنوان محل تحصیل خود انتخاب کرده‌اید و این دانشگاه سیستم پاسخگویی و تکریم ارباب رجوع را به عنوان دو اولویت کاری خود قرار داده و ارتباط دو سویه بین دانشجویان و مسئولان برقرار است.


در جریان برگزاری این مراسم، برنامه‌های متنوعی از جمله پخش کلیپ، اجرای زنده موسیقی، تئاتر محلی، معرفی حوزه‌های مختلف به صورت تخصصی از سوی معاونان و برگزاری مسابقه و قرعه‌کشی در بین دانشجویان برای اعزام به مشهد مقدس اجرا شد.


برگزاری جلسات توجیهی در بدو ورود دانشجویان به واسطه مشارکت آنان در فرآیند تصمیم‌سازی نمونه‌ای از هم کنش اجتمایی است و به لحاظ اهمیت فراوان موضوع این جلسات سطح آموزش اخلاقی و مشارکت اجتمایی آنان را بالا برده و بستری را فراهم می‌کند تا دانشجویان بتوانند هم راستا با پیشرفت‌های علمی در مواجه با چالش‌های اجتمایی با موفقیت حرکت کنند و زمینه‌های تاثیرگذاری آنان را با حضور در کانون‌ها، انجمن‌ها و بویژه تشکل‌های اسلامی برای فعالیت‌های فرهنگی اجتمایی پدیدار کند و این موضوع وظیفه مسئولان مراکز آموزش عالی در ایجاد فضای سالم، استفاده از همیاری دانشجویان در مسائل مهم دانشگاه برای توسعه علمی و فرهنگی کشور و ... را دو چندان می‌کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر