صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۲ - ۱۹ مهر ۱۳۹۸
در مسیر اربعین؛

توصیه‌های درمانی به زائران اربعین/ مردم درصورت پیچ خوردن پای خود از کیسه‌های آب گرم استفاده کنند

پیچ‌خوردگی پا در مراسم پیاده‌روی اربعین یکی از موضوعات شایع بین زائران است که مردم درصورت بروز چنین مشکلی، باید از کیسه‌های آب گرم برای درمان پای آسیب‌دیده استفاده کنند.
کد خبر : 429933

رضا حبیب‌زاده در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا یکی از شایع‌ترین مشکلاتی که برای زائران اربعین در طول مسیر پیاده‌روی نجف تا کربلا به‌وجود می‌آید را مربوط به آسیب‌هایی در اندام تحتانی و پاها دانست و اظهار کرد: ضربه، شکستگی، پیچ‌خوردگی و دررفتگی پا از موارد پیش آمده در سال‌های گذشته بوده است که هم‌وطنان اگر به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند، با مشکلات این‌چنینی مواجه نخواهند شد.


این متخصص طب اورژانس ادامه داد: اصولاً در هنگام پیاده‌روی وقتی پا، حالت پیچ‌خوردگی پیدا کند، فرد احساس درد می‌کند که اصولاً به‌‌صورت ناگهانی ایجاد و سبب تورم پا می‌شود.


حبیب‌زاده به زائران اربعین توصیه کرد: وقتی پای‌تان پیچ خورد، چند ساعتی را استراحت کنید زیرا الزامی نیست با پایی که آسیب دیده راه بروید. در چنین حالتی آسیب پا تشدید می‌شود و نیاز به چند ساعتی استراحت دارید.


وی اضافه کرد: در حالت پیچ‌خوردگی پا از کیسه آب گرم استفاده کنید و پا را برای چند ساعتی بالاتر از سطح زمین قرار دهید تا درد شما کمتر شده و بتوانید به آرامی به مسیر حرکت بازگردید اما اگر باز هم درد داشتید، توصیه می‌شود با مراجعه به یکی از مراکز پزشکی، با پزشکان مشورت کنید و از طی کردن مابقی مسیر با پای پیاده خودداری کنید.


این پزشک متخصص طب اورژانس گفت: افرادی که در مسیر پیاده‌روی دچار شکستگی پا می‌شوند باید سریع به پزشک مراجعه کنند، چراکه تغییر شکل پا منجر به خون‌مردگی می‌شود و می‌تواند مشکلات دیگری را نیز متوجه زائر آسیب‌دیده کند.


حبیب‌زاده اظهار کرد: زائران در صورت بروز چنین حادثه‌ای پا را بی‌حرکت نگه داشته و با آتل چوبی آن را بسته و بالاتر از سطح زمین نگه دارند و بلافاصله به پزشک مراجعه کنند.


انتهای پیام/4087/4110/


انتهای پیام/

ارسال نظر