لزوم ارتقای دانش تولیدکنندگان صنعت دام و طیور از سوی دامپزشکان
علی خدادادی به مناسبت روز دامپزشکی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ملکان اظهار کرد: «با توجه به اینکه مواد غذایی نیاز اولیه و اصلی بشر در دنیای امروزی بوده؛ بنابراین هرچقدر دام سالمتر تولید و عرضه شود به همانقدر جامعهای سالمتر و بدون بیماری خواهیم داشت.»
وی خاطرنشان کرد: «کنترل و پیشگیری از بیماریهای دام باید مورد اهتمام ویژه همکاران دامپزشک در واحدهای دامی و طیور قرار گیرد تا شاهد بروز و گسترش بیماریهای فصلی و ویروسی در جامعه نباشیم.»
عضو هیئت علمی گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملکان گفت: «همکاران در مواقع بروز تلفات طیور حتماً با بهکارگیری اقدامات درمانی و پیشگیرانه، موارد را در اسرع وقت به ادارات دامپزشکی و بهداشت شهرهای محل سکونت خود گزارش کنند تا از گسترش آن جلوگیری شود و بهمنظور جلوگیری از اشاعه بیماریهای مسری سیستم قرنطینه بهداشتی فارمهای خود را تقویت کنند.»
خدادادی به بیان مشکلات این حوزه نیز پرداخت و به آنا گفت: «بهدلیل تحریمهای ظالمانه و افزایش قیمت واکسن بعضی مواقع واکسیناسیون دام و طیور بهموقع انجام نمیشود و این امر باعث افزایش تلفات میشود.»
وی خواستار جایگزین کردن مواد پروتئینی مانند قارچ بهجای جگر دامی در غذاهای سوپ شد و مطرح کرد: «در سیستم بازرسی کشتارگاهی بهویژه در طیور، کبد آنان بهدلیل وجود آنتیبیوتیکها و مواد شیمیایی توسط دامپزشکان حذف، اما متأسفانه این مواد غذایی توسط کادر کشتارگاهها دوباره به بازار مصرف عرضه میشود.»
به گزارش آنا، علی خدادادی دارای مدرک دکتری عمومی دامپزشکی و دانشجوی دکتری تخصصی بهداشت و مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بوده و از حدود 12 سال پیش بهعنوان عضو هیئت علمی با گروه دامپزشکی واحد ملکان همکاری دارد و یکی از فعالان در عرصه تولیدات گوشت مرغ تخم گزار ملکان است.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/