صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۹ - ۱۳ مهر ۱۳۹۸
بازرس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران:

ایمنوتراپی حمله به سلول‌های سرطانی است

بازرس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران گفت: ایمنوتراپی درمان جدید برای سرطان به شمار می‌رود و داروهای جدیدی که در زمینه تارگت‌تراپی یا درمان استفاده می‌شود، هدفمند است
کد خبر : 429125

حمیدرضا دهقان منشاوی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: ایمنوتراپی درمان جدید برای سرطان به شمار می‌رود و داروهای جدیدی که در زمینه تارگت‌تراپی یا درمان استفاده می‌شود، هدفمند است.


وی افزود: ایمنوتراپی در مسیر درمان تومورهای سرطانی ایجاد کرده است.


بازرس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران خاطر نشان کرد: با شناسایی تارگت‌ها و پروتئین‌های هدف روی سلول‌های تومورال، این داروها به آنها حمله می‌کنند. این در حالی است که این تارگت‌ها بر روی سلول‌های طبیعی وجود ندارند و در ایمنوتراپی به این سلول‌ها حمله می‌شود.


دهقان منشاوی با اشاره به اینکه دنیا یک گام در درمان سرطان به جلو برداشته است، ادامه داد: این روش درمانی می‌تواند راه را برای درمان سرطان‌های مختلف باز کند.


وی در خصوص تفاوت ایمنوتراپی با درمان سیستمیک گفت: در شیمی درمانی درمان بر روی تمام سلول‌های در حال رشد تأثیر می‌گذارد و در واقع این درمان کور است اما در ایمنوتراپی سلول‌های گیرنده خاص، شناسایی و به آنها حمله می‌شود.


بازرس انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران با تأکید بر اینکه این روش درمان جدید است، اشاره کرد: طبیعتاً داروهایی هم که برای این روش درمان وارد کشور می‌شود، گران است و توان استفاده از آن برای همه وجود ندارد اما امیدواریم که با گسترش دامنه این نوع درمان، تکنولوژی تولید این داروها نیز در کشور ایجاد و این نوع داروها راحت‌تر در اختیار بیماران قرار گیرد.


وی تصریح کرد: ما به عنوان اساتید این رشته باید در گسترش فناوری این روش درمانی نقش مؤثر داشته باشیم و بتوانیم فرآیند بومی‌سازی این داروها را استارت بزنیم.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر