زاکانی پنج نماینده معترض به گزارش کمیسیون برجام را تهدید کرد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علیرضا زاکانی نماینده تهران و رئیس کمیسیون ویژه بررسی برجام امروز (سه شنبه) پس از پایان جلسه استیضاح وزیر راه و شهرسازی با خبرنگار گزارش هفتگی شبکه یک سیما به گفتوگوی تلویزیونی پرداخت.
دقایقی از گذشت این گفتوگو، خبرنگار گزارش هفتگی از مسعود پزشکیان که در حال عبور از کنار زاکانی در راهروی مجلس بود خواست که به اظهارات زاکانی پاسخ دهد.
یکی از خبرنگاران حاضر در راهروی مجلس نیز به پزشکیان گفت: آقای زاکانی یک طرفه صحبت می کند، شما بیایید و از خودتان دفاع کنید. با اصرار خبرنگاران، پزشکیان نیز در کنار زاکانی قرار گرفت و این دو به مناظره پرداختند.
مسعود پزشکیان با بیان این که در مورد روشهای بررسی برجام در کمیسیون ویژه برجام با همه اعضا مشورت نشده بود، گفت: ما باید این روشی را که برجام در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت، نقد کنیم که چه قدر این روش درست و چه قدر غلط بوده است. ما ابتدا باید در کمیسیون مشخص میکردیم که چه راهی را میرویم و سپس نظر نهایی را میدادیم.
وی تأکید کرد: ما در بررسی برجام روش خود را مشخص نکردیم.
در این هنگام خبرنگاری از زاکانی پرسید آیا شما روش را مشخص نکردید؟ که زاکانی پاسخ داد: روز اول که هیئت رئیسه کمیسیون ویژه برجام انتخاب شد، ما درباره روشها بحث کردیم. دکتر پزشکیان در همان جلسه این موضوع را مطرح کرد و من اعلام کردم که روش بررسی را آقای پزشکیان بنویسند و این موضوع به صورت ثبت و ضبط شده در اسناد کمیسیون موجود است.
وی اضافه کرد: پزشکیان بیان کرد که من تا فردا صبح این روش را ارائه میکنم. فردای آن روز من دوبار به ایشان رجوع و اعلام کردم که این روشی را که میخواهید به ما بگویید زودتر ارائه کنید. این حرفهای خوبی را که بلدید بزنید را بنویسید و به ما بدهید. دو بار به وی مراجعه کردم ولی از روش خبری نبود. در کمیسیون هم این را گفتم که آقای دکتر قرار بود روش را شما بدهید. شما حرفهای خوب بلدید بزنید پس لطفا این را روی کاغذ بیاورید و بدهید.
زاکانی اضافه کرد: من روش بندی را نوشتم و در کمیسیون تصویب شد. آقای پزشکیان اگر میگوید نه، در تاریخ سوم شهریورماه این موضوع در کمیسیون تصویب شد و ما در آنجا گفتیم که باید چه گامهایی را برداریم تا در تاریخ هشتم مهرماه گزارش نهایی را به صحن بدهیم.
وی اضافه کرد: اگر ما از اساتید دانشگاهی استفاده کردیم، در آن روشبندی نوشته شده بود و ما تنها به عقل خود کفایت نکردیم، ما در آنجا بیان کردیم که باید به اذهان دانشگاهیها رجوع کنیم. چرا ما شعار خوب میدهیم ولی از افکار 80 تا 90 هزار استاد دانشگاه غفلت میکنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: در مورد روشبندی، آقای پزشکیان فرمایشات خوبی دارند، ولی بنا بود که خودش این روشها را ارائه کند. او ننوشت، ما نوشتیم و کمیسیون تصویب کرد و ما همان مسیر را رفتیم. نهایت امر، پزشکیان در روزهای آخر یک فرمایش ثانوی داشت و میگفت ما باید دقت کنیم ببینیم که از کجا آمدهایم، کجا هستیم و به کجا میخواهیم برویم.
وی افزود: دوستان عزیز به متن سند دقت نمیکردند، یعنی خودشان بفرمایند که چه قدر از روی متن سند استدلال کردهاند؟
در این هنگام مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز گفت: این حرفهایی که آقای زاکانی میگوید درست است. در مورد روش از من سوال کرد اما در این مورد رأی گیری نکرد که آیا من مسئول دادن این روشها هستم یا خیر؟
در این هنگام زاکانی گفت: من رئیس کمیسیون هستم و شما میبایست حرف مرا میپذیرفتید.
تا دلت بخواهد رانتخواری داریم
پزشکیان گفت: این گونه موارد باید در کمیسیون بررسی شود. قرار بود من این کار را بکنم ولی فردا دیدیم دستورالعمل را دادند و در کمیسیون تصویب شد. این که آقای زاکانی میگوید حرفش ثبت و ضبط شده، بیاید و بگوید کجا تیم مرا مسئول کرده که روش بیاورم؟ باید با رأیگیری این کار را میکردم که این کار را نکردم.
پزشکیان اضافه کرد: در بررسی برجام در مورد بررسی تحریمها این که بعد از تحریم باید چه کنیم و در موضوعات دیگر باید روش میدادیم که چگونه بررسی کنیم، بالاخره قبول برجام یک معایب و مزایایی دارد، معایبش همان چیزی است که این برادران ما دیدهاند و بزرگ هم دیدهاند ولی مزایای آن چه میشود؟ به اضافه این که اگر این برجام را نپذیریم چه اتفاقی میافتد. اینها عدد و رقم است. این موضوعات با رأی گیری حل نمیشود.
وی اضافه کرد: این که تحریمها برای ما چه قدر هزینه درست کرده است، هر کدام اینها از نظر عدد و رقمی، قابل محاسبه است. نمیتوان گفت حالا رأی بگیریم که این کار را بکنیم یا نکنیم، محاسبه علمی میخواهد.
پزشکیان گفت: این که الان ما ارزان میفروشیم و گران میکنیم، این که خارج از چارچوب بانکها عمل میکنیم، در نتیجه تا دلت بخواهد در این مملکت رانتخواری داریم.
وی افزود: تحریمها یکسری معایب را برای ما داشته که این قطعنامه میخواهد یکسری از این معایب را بردارد و یک مقدار را نمیخواهد بردارد. ما باید بررسی کنیم که چه چیزی را از این برجام داریم میگیریم و چه چیزی را از دست میدهیم و خیلی هم روشن است.
این نماینده مجلس اظهار کرد: من در جمع بندی برجام در کمیسیون این را گفتم که با چه فرمتی این را جمع بندی میکنید. ما قرار نیست با هم دعوا کنیم یا خدای نکرده به هم بیاحترامی کنیم.
پزشکیان ادامه داد: وقتی با هم دعوا میکنیم یعنی روشهایمان را کنار گذاشتهایم و داریم از دید خود بررسی میکنیم. وقتی با دید خود نگاه میکنیم اختلاف به وجود میآید. ولی اگر بر اساس روش و ابزار علمی جلو برویم نمیتوانید اختلاف پیدا کنید.
وی گفت: روش اندازهگیری و نگاه به قضیه، متفاوت است. آن چیزی که اینها نوشتهاند روش نیست. بلکه یک سوالی است که میخواهند به آن پاسخ داده شود.
در این هنگام علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران پاسخ داد: پزشکیان فرمایشات خوبی میگوید و میخواهد همه مشکلات جهان را در یک کمیسیونی که یک ماه است تشکیل شده و در این یک ماه قرار است روشمندی خود را داشته باشد، جلسات خود را برقرار کند و در حقیقت، 55 ساعت نظرات مخالف و موافق را استماع کند، قریب 40 تا 50 ساعت این موضوع را بحث کند، با اساتید وقت بگذارد، جلسه بگذارد حل شود.
زاکانی: به مطبوعات گزارش میدهم
وی اظهار کرد: من خدمت آقای دکتر گفتم که فرمایشات شما خیلی فرمایشات عالی است اما این فرمایشات مربوط به کمیسیون ما نیست. کمیسیون ما با یک سندی مواجه است و ما موظفیم برجام را بررسی کنیم. دوستان عزیز نظرشان این بود که با متن برجام کاری نداشته باشیم که در این هنگام پزشکیان گفت که ما چنین نظری نداشتیم.
زاکانی ادامه داد: دوستان عزیز میگفتند ما بیاییم و با روندها صحبت کنیم. پیرامون این که تحریمها چه تبعاتی داشته، چگونه به وجود آمده و الی آخر و میگفتند باید یک فرمول و چارچوبی بگذاریم. آقای تاجگردون میگفت در مورد این متن صحبت نکنیم و خیلی صریح میگفت با این متن کاری نداشته باشیم. گزارش آقای تاجگردون است و انشاءالله من این گزارش را شنبه برای جامعه منتشر میکنم. من به آقای بروجردی گفتم گزارش کمیته شما را به مطبوعات خواهم داد. گزارش بخش سیاسی را نیز به مطبوعات خواهم داد زیرا کار خلافی را انجام داده اید.
در این هنگام خبرنگار گفت که آیا این تهدید است که زاکانی در پاسخ گفت: نه من به ایشان گفتم که این خیلی دوستانه است چون شما دارید از یک موضوعی دفاع میکنید و من آن را به مطبوعات خواهم داد تا دوستان بدانند شما از چه چیزی دفاع میکنید.
وی در مورد نامه 165 بندی پنج نماینده مخالف گزارش نهایی کمیسیون برجام گفت: این 165 موضوعی که بیان شده موضوعاتی است که برخی از آنها را این افراد نخواندهاند که بعضی از اینها خندهدار است. چون نسبتی با برجام ندارد، که پزشکیان گفت: آن گزارشی را هم که شما دادهاید ممکن است بعضیهایش این گونه باشد.
زاکانی اضافه کرد: ما میگوییم برخی از موارد آن با برجام نسبتی ندارد و راجع به توانمندیهای اسلام و انقلاب است. این چه نسبتی با برجام دارد؟ ما کمیسیون برجام هستیم. ما نمیخواهیم راجع به عالم صحبت کنیم.
گلایه زاکانی از نظم مجلس
وی اضافه کرد: فرمایشات دکتر پزشکیان برای عالم خوب است برای این که فرصت چند ساله داشته باشیم و تحقیق کنیم ولی ما یک گروه حقیقتیاب هستیم. این گروه حقیقت یاب مسیرش بر اساس یک متالوژی و روشبندی دقیق تهیه شده است. ما ظرف یک ماه میتوانیم به نتیجه برسیم.
زاکانی افزود: مجلس به اعضای کمیسیون برجام رأی داد و کمیسیون بسیار منسجم بود و روشهایمان کاملا معلوم بود. ما روشهایمان را در کمیسیون تصویب کرده بودیم. روز اول این بود که هر کسی در مورد برجام تحقیق کرده درخواست دهد و ما تحقیقاتش را ببینیم. در این راستا من از کمیسیون امنیت ملی خواستم. به آقای حقیقتپور در جلسه گفتم که در این چند ماهی که ما جلسه گذاشتیم حتی یک برگ کاغذ هم نداریم که سند آن در کمیسیون موجود است.
وی گفت: چند ماه در کمیسیون امنیت ملی مجلس به عنوان اصلیترین کمیسیون، برجام بررسی شد ولی حتی یک برگ کاغذ هم وجود ندارد، این وضع مجلس ما است. ما از 7 یا 8 مرجع خواستیم تا در این موضوع کار کردند و از آنان خواستیم که هر کاری کردند به ما بگویند.
زاکانی اظهار کرد: ما در کمیسیون تصویب کردیم که تیم مذاکرهکننده بیاید و ما صحبتهایشان را بشنویم تا صحبتهای دولت را به عنوان اولویت اول بدانیم چیست. همچنین تصویب کردیم همه تیمهای مذاکرهکننده از گذشته تا الان را حرفهایشان را بشنویم. مثلا درخواست کردیم اولین دیدارمان با لاریجانی باشد اما آقای لاریجانی به سفر رفتند و گفتند نمیتوانم دیدار داشته باشم. دوباره درخواست کردیم که آقای ابوترابیفرد بیان کردند که بنده نیستم و در نهایت جلسه هفته قبل برگزار شد.
نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: اولین دیدار ما با آقای لاریجانی بود تا نقطه شروع مشخصی داشته باشیم. زیرا بحث آقای روحانی را آقای ظریف میتوانست بیان کند ولی ما از آقای لاریجانی به بعد را میخواستیم .
وی با تأکید بر این که ما گامهای منطقی برداشتیم گفت: بعد از آن، آقای جلیلی به دلیل آن که 12 ساعت به شورای عالی امنیت ملی گزارش داده بود صحبتهایش برای ما مهم بود. نخست این که گزارشی را که به شورای عالی امنیت ملی داده بود برای ما دانستنش ضروری بود. دوم این که ایشان 6 سال متصدی کار بود و باید میآمد و پاسخگوی موارد خود میبود. ما حدود 20 ساعت در اختیار تیم مذاکرهکننده فعلی بودیم و حدود 14 ساعت هم در اختیار تیم آقای جلیلی بودیم. یعنی تیم مذاکرهکننده فعلی بیشتر از آن تیم مذاکره کننده قبلی صحبت کرد.
وزارت خوارجه به سوالات جواب نداد
وی گفت: ما از صحبتهای اینها 65 سوال استخراج کردیم که این 65 سوال را برای دولت فرستادیم. گفتیم که ممکن است تیم در جلسه حرفهای متناقضی بزند و دقت لازم را نداشته باشد مثلا آقای عراقچی میگفت که ما برنامه بلند مدت هستهای نداریم و برنامهمان همین است. بعد که آقای شمخانی و صالحی آمدند مشخص شد که حرف نادرستی است و ما گفتیم به حرف شفاهی ایشان بسنده نکنیم و سوالات را برای دولت فرستادیم و اسنادی را نیز از وزارت خارجه خواستیم که وزارت خارجه حتی یک برگ سند هم به ما نداد و من در روز شنبه خواهم گفت که ما چه اسنادی را خواستیم.
زاکانی ادامه داد: وزارت خارجه یک سوال ما را جواب نداد. اما سازمان انرژی اتمی پاسخ سوالهای ما را داد که ما از آنان تشکر هم کردیم حتی در گزارش که میخواستیم بنویسیم آن قدر منصفانه نوشتیم که تا این لحظه به دست ما نرسیده است یعنی این قدر رعایت انصاف را کردیم.
این نماینده مجلس افزود: ما همین سوالات را برای اساتید دانشگاهی فرستادیم. اساتید نظر دادند و ما نظر اساتید را گرفتیم. نظر اساتید را چاپ کردیم و چاپ کرده آن را روی میز آقایان گذاشتیم. بعد ما این نظرات را به همراه نظرات دولت و نظرات مختلف کنار هم گذاشتیم. ما پنج کمیته داشتیم، هر کمیته یک دانشجوی دکتری داشت. چون آقایان که فرصت نمیکردند این چیزها را بنویسند، این دانشجویان دکتری با محوریت خود بنده که آنان را در جلسات میبردم و به آنان میگفتم موضوعات را پیادهسازی کنند.
زاکانی افزود: ما تمام جلساتمان را پیادهسازی کردیم که این موضوع درتاریخ مجلس بینظیر است. ما اینها را پیاده کردیم و آنها را تبدیل به یک متن کردیم. روز چهارشنبه این متن را آوردیم. آقای لاریجانی اصرار میکردند که آن را زودتر بیاورید. بعد ما این متن را در جلسه آوردیم. البته آقای پزشکیان و ابوترابی در جلسه نبودند. ما جلسه را اعلام کردیم و 9 نفر در جلسه بودیم.
وی اضافه کرد: این سوالات را برای همه خواندم و در کمیسیون گذاشتم و گفتم شنبه ساعت هشت صبح جلسه است. از ب بسم الله بخوانید تا انتها و هر کس نظری دارد در این راستا بدهد.
زاکانی افزود: دوستان گفتند که شما چرا این متن را آوردید و ما گفتیم متنی که آوردهایم این مسیر را طی کرده است. حالا روی آن بحث کنید. هر چه حذف و اصلاح میخواهید روی آن انجام دهید. نهایتا ما باید رأی گیری کنیم.
وی اظهار کرد: دوستان ناراحت شدند و رفتند و گفتند ما این کار را نمیکنیم و اصرار آقای منصوری و دیگران این بود که متن اولیه خودمان بررسی شود که انشاء الله من روز شنبه آن متن را هم خدمت رسانهها خواهم داد.
زاکانی افزود: ما تا 10، 11 شب نشستیم، عدد هم داشتیم و 12 نماینده هم در کمیسیون بودند و آخر شب به 10 نماینده رسید و برای کلیت برجام بحث کردیم و اصلاحات لازم را انجام دادیم و نهایتا برای بخش بخش آن رأی گرفتیم. برای کلیاتش هم رأی گرفتیم و بعد هم هیئت رئیسه این مجوز را گرفت که بنشیند و ادبیات اینها را یکسان کند و بعد هم نشستیم با هیئت رئیسه ادبیاتش را یکسان کردیم و تا ساعت دو بامداد نیز تایپش طول کشید و در نهایت آن را به هیئت رئیسه مجلس دادیم.
این نماینده مجلس اظهار کرد: این روش، روشی بود که به نتیجه رسید و کاملا هم عقل جمعی در آن بود. مگر این که شما بگویید رأی گیری بد است، رأی اساتید بد است.
روشی که زاکانی میگوید، علمی نیست
در ادامه مسعود پزشکیان نماینده تبریز گفت: روشی که آقای زاکانی میگوید ابزار علمی دارد، آن گونه نیست. این که 10 تا صندلی داریم یا دو تا که رأی نمیگیرند، میشمارند و میگویند این 10 تا است و دعوا هم نمیکنند. این که آقای زاکانی میگوید ما گفتهایم خارج از برجام حرف بزنیم این گونه نبوده است. ما در داخل برجام تحریم بانکی را داریم، تحریم حمل و نقل و صنعتی داریم. این که این چه قدر برای ما هزینه ایجاد میکند و پذیرفتن و نپذیرفتن آن چه قدر هزینه دارد آیا این خارج برجام است؟
پزشکیان گفت: این که مثلا ما بررسی وضعیت موجود را بکنیم، بررسی وضعیت موجود از نظر علمی ابزاری دارد یعنی من برای این که فقط با نگاه خود نبینم ابزار وجود دارد هر کسی که میخواهد بررسی کند باید تمام آیتمها را ببیند و آنجا عددش را بنویسد. در نوشتن، رأی نمیگیرند.
وی اظهار کرد: وقتی که رأی میگیریم یعنی دیدههایمان را نمیگیریم. بلکه نظراتمان را میگوییم. کار علمی، کار نظری نیست. بعد از این که دادهها را گرفتیم میتوانیم بگوییم این دادهها است و با این دادهها تصمیم میگیریم که چه کارهایی بکنیم ولی تا دادهها را نگرفتهایم که داده را رأی گیری نمیکنند.
وی افزود: چه کسی گفته که میخواستیم خارج از برجام بحث کنیم. باید برطبق روشها برجام بررسی میشد وگرنه اگر من هر آنچه را که میخواهم بگویم که نمیشود. یعنی آن چیزی که بد است را نمیگویم و تنها چیزی که خوشم میآید را مطرح میکنم.
پزشکیان گفت: هیچ روش علمی در گزارش برجام که از سوی کمیسیون ویژه ارائه شده، نبوده است. گزارشی که در مجلس ارائه شد همهاش یک طرفه بود. خیلی روشن بود که در این گزارش جهتگیری وجود دارد. البته من این موضوع را از نظر علمی به وی گفتم نه این که با کسی مسئله دارم یا ندارم.
وی اظهار کرد: ما اگر میخواهیم به حقیقت دست یابیم باید دادهها را درست در کنار هم بگذاریم. داده را با رأیگیری نمیبینند. بالاخره عدهای می گویند ما این برجام را نمیپذیریم. اشکالی ندارد ولی این را بگویند که این روندی که تحریمها در بانکها، تجارت، صنعت، تکنولوژی بر ما تحمیل کرده چه بلایی سر ما میآورد.
پزشکیان خاطرنشان کرد: این عدد است، این رأیگیری نیست.
در ادامه علیرضا زاکانی اظهارکرد: فرمایشاتی که آقای دکتر میگوید در مقام فرمایش، فرمایشات عمیق و خوبی است ولی این متفاوت از کاری است که در کمیسیون و یا در مجلس انجام میشود.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ما در مجلس با رأیگیری مواجه هستیم. اما عمق و ارزش این رأیگیری مبتنی بر یک فهم درست، ارزش و اهمیت پیدا میکند. راهی که ما در این یک ماه رفتیم راهی بود که میخواستیم عمق پیدا کند.
زاکانی ادامه داد: زمانی که صحبت از دادهها میشود، مواجه میشوید با مسئولینی که هر روز به کمیسیون میآیند و یک حرف میزنند و اعلام میکنند که مثلا میزان پولی که در خارج از کشور داریم از 120 و خردهای میلیارد شروع میکنند تا میرسند به 7، 8 میلیارد یعنی اصلا هیچ قابل قیاس با یکدیگر نیست و ما با این دادههایی که دولت یکی از آن را در جایی میگوید و دیگری را در جای دیگر میگوید مواجه هستیم. هر جای دولت یک صدایی ازش بلند میشود.
وی اظهار کرد: ما به عنوان یک عنصری که می خواهیم استماع کنیم و این داده ها را بگیریم معلوم نیست که در کدام دستگاه تجزیه و تحلیل کنیم. بر اساس روشی که داشتیم گفتیم که یک سندی است که چه حقوقی و چه سیاسی تعهد آور است و ما تعهدات، مزایا، معایب و منافع آن را در کنار آن قرار دهیم و با الگویی که در کمیسیون بررسی شده، آن را بررسی کنیم.
زاکانی اضافه کرد: گزارشاتی که کمیته ها دادند، همه این گزارشات در داخل گزارش اصلی استفاده شد. بنده شنبه همه این موضوعات را توضیح می دهم.
وی با اشاره به گزارش کمیتههای امنیتی و سیاسی اظهار کرد: زمانی که گزارش سیاسی خوانده شد، همه در هیات رییسه شروع به خندیدن کردند که این چه گزارشی است که سر و ته و ادبیاتی ندارد. زشت است که من این را بگویم ولی همه می خندیدند، شما بدانید که از چه چیزی حمایت می کنید.
مسعود پزشکیان در این هنگام گفت: منظور، آقای زاکانی، این است که فرمت کافی وجود نداشته است.
زاکانی در پاسخ گفت: غیر از فرمت ، محتوا نداشت. آقای پزشکیان، این گزارش هیچ چیز نداشت یعنی حداقلهای یک گزارش را نداشت.
وی اظهارداشت: این گزارش سیاسی را به دانشجویان دکترایی که در کمیسیون بودند، دادیم و به آنان گفتیم که آن را به چند پاراگراف تبدیل کنند و آنها آن را تبدیل کردند و ما آن را در گزارش آوردیم.
وی گفت: گزارش کمیته امنیتی گزارشی بود که در آن پیشنهاد بود، تحلیلی نبود. من این را روز شنبه منتشر می کنم تا ببینید.
زاکانی گفت: من این گزارش را به آقای حقیت پور دادم که آن را تبدیل کند و گفتم این ادبیاتی که در این گزارش به کار برده شده ادبیات پیشنهادی است و آن را به یک پیشنهادات تبدیل کن که در آخر گزارش آمد.
پزشکیان در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی پرسید که نتیجه برجام در مجلس چه می شود گفت: من معتقدم کلیت قضیه را در بالای نظام حل کرده اند و ما اینجا به اصطلاح داشتیم کارهایی می کردیم . از نظر من این برجام رای می آورد.
وی اظهار کرد: تمام حرف من این است که ما اگر بخواهیم حقیقت را پیدا کنیم، در این هنگام زاکانی گفت: ما در مجلس مسوولیت داریم و در قبال این مسوولیت برای آینده کشور باید فکر کنیم. تک تک کلمات ما مهم است. بنده معتقدم مجلس باید کارشناسی کند. روشی را که هیات رییسه انتخاب کرد روش غیرمنطقی بود. حتی به عنوان یک کمیسیون فرعی، آن را به ما ارجاع ندادند. من امروز به آقای فرهنگی گفتم انتظار نداشتم که شما این را امروز به کمیسیون ما ارجاع دهید و این به خاطر نوع نگاه سیاسی است که شما دارید، چون نمی خواهید این بررسی تخصصی شود اما لااقل به عنوان یک کمیسیون فرعی آن را به ما می دادید.
زاکانی اظهار کرد: برادری به ما گفت که غفلت شده است و من گفتم چه غفلتی؟ این مثل چیزهای دیگر است که گاهی اوقات غفلت می شود.
در ادامه خبرنگاری به زاکانی گفت: اگر این شنبه می خواهید گزارشی را افشاگری کنید یا بگم بگم بکنید، سعی کنید همدلی خود را حفظ کنید.
زاکانی در پاسخ گفت: حرفی که شما می زنید حرف بدی است. ما با حیثیت نظام طرف هستیم و با راهی که آمدهایم طرف هستیم.
وی افزود: مردم بدانند که من حق شاگردی به آقای پزشکیان دارم و دوستان می دانند در کمیسیون هر اتفاقی می افتاد من سعی می کردم حد وسط را بگیرم و اظهارنظر نمی کردم وگرنه من خودم حرف داشتم ولی سعی می کردم جلسه را اداره کنم. در این هنگام وی پزشکیان را بوسید و او را در آغوش کشید.
انتهای پیام/