صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت:

نتایج آزمایش حجاج مشکوک به کرونا «منفی» است

معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه نتایج آزمایش حجاج مشکوک به کرونا «منفی» است، گفت: اقدامات لازم به منظور کنترل و پیشگیری از ورود این بیماری به کشور از پیش از سفر حجاج آغاز شده و در بازگشت این افراد نیز در حال انجام است و نمونه گیری‌ها از زائران مشکوک به این بیماری تا بازگشت آخرین کاروان حجاج ادامه دارد.
کد خبر : 42480

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر محمود نبوی درباره آخرین وضعیت ویروس کرونا پس از بازگشت شماری از حجاج به کشور، گفت: از سال گذشته که 6 مورد ابتلا به این بیماری در استان کرمان مشاهده و منجر به فوت دو بیمار شد، تا امروز مورد جدیدی گزارش نشده است.


معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، افزود: از آن زمان تاکنون با ارائه مراقبت‌های ویژه در بین افرادی که از سفر حج بازگشته‌اند و برداشت نمونه ترشحات تنفسی از دو هزار و 600 بیمار دارای مشکلات تنفسی شدید در بین حجاج، هیچ مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور مشاهده نشده است.


وی گفت: امسال نیز همزمان با بازگشت حجاج به کشور، آن تعداد از حجاجی که دچار مشکلات شدید تنفسی بوده و علائمی از کرونا ویروس در آنها مشاهده شد، بستری شده و نمونه‌گیری از آنها به عمل آمد که خوشبختانه نتیجه نمونه گیری‌ها منفی بود و هیچ کدام مبتلا به کرونا ویروس نبودند.


معاون مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با توجه به علائم این بیماری گفت: این بیماری به شکل عفونت حاد تنفسی همراه با تب و سرفه شروع شده و در یک سوم موارد اسهال و استفراغ و علائم گوارشی نیز در بین مبتلایان دیده می‌شود. اما بر خلاف سرماخوردگی های معمول، روند درمان به سمت بهبودی پیش نرفته و علائم تشدید می‌شود.


وی افزود: در موارد شدید پس از تشدید تب و تنفس در هفته دوم بیماری ممکن است اشکالاتی در ارگان‌های دیگر از جمله ریه، کبد، کلیه و قلب بروز کرده و نارسایی این ارگان‌ها در روزهای آخر هفته دوم بیماری منجر به مرگ می‌شود.


نبوی با تاکید بر اینکه این بیماری واکسن و درمان دارویی اختصاصی ندارد و درمان‌ها صرفا حمایتی است، افزود: موارد مرگ و میر بیشتر در افراد بالای 65 سال، بیماران دیالیزی، مبتلایان به برونشیت مزمن، نارسایی کبدی (سیروز)، نارسایی قلبی، آسم، دیابت شدید و شیمی درمانی دیده می‌شود.


دکتر نبوی در پایان یادآور شد که اقدامات لازم به منظور کنترل و پیشگیری از ورود این بیماری به کشور از پیش از سفر حجاج آغاز شده و در بازگشت این افراد نیز در حال انجام است و نمونه گیری‌ها از زائران مشکوک به این بیماری تا بازگشت آخرین کاروان حجاج ادامه دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر