صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر امور موسیقی و سرود سازمان فرهنگی هنری شهرداری:

کنسرت‌‌های کوچک نباید به اماکن پول بدهند

بابک ربوخه ضرورت پرداخت حق اماکن برای کنسرت‌ها کوچک را غیرمنطقی خواند و گفت: «برگزاری این کنسرت‌ها در فرهنگسراها اصلا نیازی به حضور اماکن ندارد و نگهبانی و حراست فرهنگ‌سراها کافی‌اند.»
کد خبر : 42439

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا نشست خبری مدیر امور موسیقی و سرود سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، با حضور بابک ربوخه صبح امروز، سه‌شنبه 14 مهرماه برگزار شد.


مدیر امور موسیقی و سرود سازمان در این نشست با اعلام برنامه افتتاح مکتب‌خانه آواز ایران گفت: «مراسم افتتاح مکتب‌خانه آواز ایران، فردا در باغ موزه هنرهای ایرانی برگزار می‌شود و مطابق با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته اساتید تراز اول، هفته‌ای یک روز در این مکتب به آموزش ردیف‌های آوازی خواهد پرداخت. البته هنرجوها نیز بر اساس استعداد و دانش انتخاب می‌شوند. اساتید انتخاب شده نیز عبارتند از ناصح‌پور، سراج، جهان‌دار، نوربخش، صدیق‌تعریف و باجالان.»


وی همچنین درباره پیگری کلاس‌های موسیقی در فرهنگسراهای شهر تهران اظهار داشت: «بعد از پذیرفتن این سمت متوجه شدم که اوضاع کلاس‌های آموزشی فرهنگسراها هیچ خوب نیست، آنچنانکه از بین 173 مدرسی که فعالیت داشتند، تنها 51 نفرشان دارای کارت مربی‌گری و رزومه مناسب در حوزه موسیقی بودند.»


بروخه افزود: «ما با استفاده از این 51 مربی، یک سری از فرهنگسراها را فعال کردیم و با دعوت از یک سری مربی مجرب دیگر، کار کلاس‌های موسیقی در فرهنگسراها را با 185 مربی در 16 فرهنگسرا آغاز کردیم. باقی فرهنگسراها نیز که به ایجاد فضای فیزیکی، آکوستیک کردن کلاس‌ها یا خرید ساز نیاز دارند، در مرحله بعدی فعال می‌شوند.»


وی ضمن بیان این مطلب که دستمزد مربیان در سراسر تهران و در تمام فرهنگسراها برابر است، ادامه داد: «در مرحله اول کلاس‌های موسیقی فرهنگسراهای خاوران،‌ابن‌سینا، ملل، ارس و نور راه‌اندازی شده بود و چندی پیش کلاس‌های شفق، سرو، عطار نیشابوری، فردوس، آفتاب، بهمن، مهر، راز و امید فعال شدند.»


مدیر امور موسیقی و سرود سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران درباره انتخاب مربیان توضیح داد: «هر سازمان و ارگانی این حق را دارد که با برخی کار کند و با برخی نه. ما هم رویکردمان استفاده از بهترین مربیان بوده، پس این حق را داشتیم که از ادامه همکاری با مربیان درجه سه خود‌داری کنیم.»


وی همچنین در پاسخ به خبرنگاری درباره مساله تفکیک جنسیتی کلاس‌های آموزش موسیقی در فرهنگ‌سراهای تهران گفت: «مشغول حل کردن این مساله هستم. همانطور که مشغول اصلاح برخی امور دیگر هم هستم و تمام تلاشم را می‌کنم تا موضوعاتی از این دست را حل کنم.»


بروخه با اشاره به برنامه برگزاری کنسرت غلامرضا صنعتگر که باحمایت شهرداری تهران، پنجشنبه 16 مهرماه در فرهنگسرای بهمن برگزار می‌شود، گفت: «هدف ما این است که سالن این فرهنگسرا را به سالن برگزاری کنسرت تبدیل کنیم. این کار زمان‌بر است اما خوب است که در جنوب تهران نیز یک سالن کنسرت باشد.»


وی همچنین درباره معیارهای تصویب مجوز کنسرت‌ها و حمایت‌ از آن‌ها گفت: «چه پاپ، چه سنتی به کار خوب مجوز می‌دهم.»


مدیر امور موسیقی و سرود این سازمان در پاسخ به سوال خبرنگاری با اشاره به غیرمنطقی خواندن مطالبه اماکن از کنسرت‌های کوچک اظهار داشت: «ما در این خصوص جلسات زیادی داشته‌ایم و سعی در حذف این پرداخت داریم. کنسرت‌های کوچک توانایی پرداخت چند میلیونی به سازمان اماکن را ندارند،‌ ضمن اینکه برگزاری این کنسرت‌ها در فرهنگسراها اصلا نیازی به حضور اماکن ندارد و نگهبانی و حراست فرهنگ‌سراها کافی‌اند.»


انتهای پیام/

برچسب ها: کنسرت
ارسال نظر