صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۳۰ - ۱۴ مهر ۱۳۹۴

زنبور رباتیک دانشگاه هاروارد رقبای ارگانیک خود را در شنا شکست داد + ویدئو

محققان دانشگاه هاروارد زنبورهای رباتیکی را طراحی کرده‌اند که در واقع یک پهپاد در ابعاد یک گیره کاغذ است. این زنبور رباتیک در هوای آرام همانند یک زنبور عسل واقعی پرواز می‌کند اما چیزی که این زنبور آهنی را از واقعی متمایز می‌کند این است که می‌تواند در آب نیز شنا کند.
کد خبر : 42322

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Engadget، محققان دانشگاه هاروارد با الهام از اردک‌ها که می‌توانند حرکت‌شان را از پرواز در آسمان به شنا کردن در آب تغییر شکل دهند و سطح آب را برای ورود به آن بشکنند، این زنبور رباتیک را طراحی کرده‌اند. آنها دریافته‌اند که اردک‌ها در حین پرواز سرعت بال زدن خود را از 120 هرتز در آسمان به 9 هرتز کاهش می‌دهند تا بتوانند وارد آب شوند.


پهپادهای کمی تاکنون ساخته شده‌اند که می‌توانند هم پرواز کنند و هم در آب شنا کنند اما با این حال، هدف نهایی این نوع پهپادها جست‌وجو و نجات افراد از غرق شدن است.



این تیم رباتیک زنبور آهنی را بدون هرگونه تغییر سخت‌افزاری طراحی کرده‌اند. همانطور که می‌دانید هنوز باتری‌ها آنقدر کوچک نشده‌اند که قدرت لازم را به رباتی به اندازه این زنبور آهنی بدهند. با این حال این پهپاد آنقدر کوچک است که نیازی به صرف انرژی زیادی برای مقاومت هوا ندارد. این ربات که Robobees نام دارد، فقط 4 هزارم اونس وزن دارد.



محققان برای ساخت این زنبور رباتیک نیاز به روان کردن بال‌های آن داشتند زیرا در غیر این صورت، این زنبور آنقدر سبک است که نمی‌تواند کشش سطحی آب را بشکند و در آب فرو برود و حتی شنا کند.



این ربات همچنین نیاز به انرژی بیشتری دارد تا بتواند کشش سطحی آب را بشکند و در ضمن بعد از اینکه از آب درآمد، بر وزن اضافی ناشی از خیس شدن بال‌هایش مقابله کند.


محققان هنوز به این مشکل فائق نیامده‌اند و فعلا از یک سیم بسیار نازک برای تامین انرژی مورد نیاز این ربات کوچک استفاده می‌کنند.


مترجم: نسترن صائبی



دانلود فایل صوتی

انتهای پیام/

ارسال نظر