صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۰ - ۱۳ مهر ۱۳۹۴
دیدار دوجانبه وزیر آموزش و پرورش با نماینده دبیرکل سازمان ملل در ایران

فانی: بحث مدارس ایمن در حاشیه اجلاس سران کشورها مطرح شود/ استروم: نحوه تعامل خود با وزیر اقتصاد را به دیگر کشورها انتقال دهیم

وزیر آموزش و پرورش در دیدار دو جانبه با نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد در کاهش خطرات و بلایای طبیعی گفت: از شما می‌خواهم بحث مدارس ایمن را همچون بحث توسعه پایدار در حاشیه اجلاس سران که نیویورک برگزار می‌شود، سال آینده مطرح کنید.
کد خبر : 42276

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، علی اصغر فانی در حاشیه اجلاس بین‌المللی سران مدارس ایمن در دیدار با وال استروم نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد در بلایا و کاهش حوادث طبیعی در خصوص توجه ویژه جمهوری اسلامی ایران به بحث ایمنی مدارس کشور اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی اقدامات خوبی در جهت ایمن سازی مدارس کشور انجام شده است و ما اعتقاد داریم دانش آموزان سرمایه های اصلی جامعه هستند بنابراین دررابطه با تامین شرایط جسمی و روحی آنها و آماده سازی برای زندگی در جامعه‌ای سالم تلاش می‌کنیم. آنها کسانی هستند که در آینده می‌توانند مشکلات جامعه را حل کنند و در واقع منابع انسانی و حرفه‌ای کشور هستند که باید سلامت‌شان تامین شود.


وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اقدامات خوبی در توسعه آموزش کشور به وقوع پیوسته است، اضافه کرد: ایران در بحث آموزش دختران و آموزش فنی و حرفه‌ای اقدامات خوبی را انجام داده است و ما امیدواریم بتوانیم این تجربیات خود را در اختیار دیگر کشورهای جهان قرار دهیم و در این راستا مطمئنیم سازمان ملل متحد می‌تواند به ما کمک کند.


وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 13 میلیون دانش آموز در 105 هزار مدرسه در سراسر کشور در حال تحصیل هستند اضافه کرد: تحت پوشش قرار گرفتن این تعداد دانش آموز بعد از انقلاب بوده است و قبل از انقلاب این تعداد دانش آموز تحت پوشش نبودند به اضافه اینکه ما علاوه بر اتباع خودمان عده‌ای از اتباع خارجی اعم از عراقی، افغانی و سایر کشورها را تحت پوشش قرار داده‌ایم.


فانی ادامه داد: هم اکنون 408 هزار دانش آموز عراقی و افغانستانی در کشور داریم و بر اساس دستور مقام معظم رهبری اتباع غیر قانونی نیز در کشور امسال توانستند فرزندان خود را در مدرسه ثبت نام کنند که تعداد آنها 48 هزار نفر برآورد شده است.


وزیر آموزش و پرورش در ادامه این اجلاس از نماینده سازمان ملل درخواست کرد در اجلاس سال آینده سران در نیویورک همان گونه که امسال در حاشیه اجلاس بحث توسعه پایدار مطرح شد سال آینده نیز بحث ایمنی مدارس مطرح شود و تمام روسای جمهور کشورها در این خصوص نظر دهند.


وی تصریح کرد: آمادگی داریم تا دبیرخانه دائمی مدارس ایمن یا نمایندگی سازمان ملل را در این رابطه در ایران داشته باشیم.


در ادامه این دیدار دو جانبه وال استروم اظهار کرد: ما روز گذشته برای بازدید به 30 مدرسه رفتیم که من بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم. دانش آموزان دختر در این مدارس ابتدایی و دبیرستان توانایی های شگفت انگیزی را از خود نشان دادند که این نشان می‌دهد ایران سرمایه عظیمی دارد، البته کارهای فیزیکی خوبی نیز در این مدارس انجام شده بود.


نماینده دبیر کل سازمان ملل در ادامه از وزیر آموزش و پرورش خواست نحوه تعامل خود با وزیر اقتصاد را برای سایر کشورها توضیح دهد و گفت: کشورهای دیگر در خصوص بودجه و اقتصاد مشکلات فراوانی دارند و من امیدوارم شما نحوه تعامل خود با وزیر اقتصاد را و تجربیات‌تان در این زمینه را به سایر کشورها منتقل کنید که در این زمان وزیر آموزش و پرورش پاسخ داد که در اوایل انقلاب شهید رجایی وزیر آموزش و پرورش وقت بودجه یک روز فروش نفت را به مدرسه سازی اختصاص داد. در سال 2005 نیز 4 میلیارد دلار از طرف دولت برای مدرسه سازی اختصاص پیدا کرد و اخیرا نیز من با مسئول بودجه کشور آقای نوبخت صحبت کردم تا مبلغ 3 میلیارد دلار را دراین خصوص به ما اختصاص دهند تا بتوانیم 33 درصد مدارس باقی مانده کشور را به مدارس ایمن تبدیل کنیم.


در پایان وال استروم اظهار کرد: ایده همکاری با ایران انتقال تجربیات شما را دنبال می‌کنیم و در راستای همکاری نزدیک‌تر در آینده‌ای نزدیک برنامه دیدار قرار می‌دهیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر