صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۴۶ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸
فاضل نظری در نشست تشریح برنامه‌های هفته ملی کودک؛

کودکان تضمین‌کننده آینده‌ای سالم برای جامعه هستند

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تأکید کرد: نسل جدید بزرگ‌ترین سرمایه‌های جامعه هستند که سلامت اداری، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور را در آینده تأمین و تضمین می‌کنند.
کد خبر : 418572

به گزارش گروه فرهنگ‌وهنر خبرگزاری آنا از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان،  فاضل نظری  با اعلام شعار «آینده را باید ساخت» به‌عنوان شعار هفته، به طرح این سؤال پرداخت که ساختن آینده مستلزم چه نوع سرمایه‌گذاری است؟ و گفت: گاهی تصور می‌شود که هزینه کردن در حوزه نفت و گاز می‌تواند یک سرمایه‌گذاری تلقی شود ولی اکنون با تغییر فن‌آوری و دانش، این روند بی‌تردید تغییر کرده است و ما به کودکان به چشم بزرگ‌ترین سرمایه‌های جامعه نگاه می‌کنیم.


رئیس هیئت‌مدیره کانون همچنین به بیان انتظارها از نسل آینده پرداخت و افزود: به‌واقع انتظار داریم چه انسان‌هایی آینده جامعه را به‌دقت بگیرند؟ کودکان ما در حال دویدن به سمت آینده هستند و مشکلات را همچنان از نسلی به نسل بعد انتقال می‌دهند در حالی که معماران آینده را، باید با نگرشی نوآشنا کرد. زندگی شاد داشتن و از مهارت‌های زندگی برخوردار بودن و مثبت‌اندیشی در زمره مسائلی است که باید کودکان و نوجوانان فرا بگیرند.


اضل نظری تصریح کرد: متأسفانه امروز فرهنگ، مسئله‌ای دست چندمی است. در حالی که بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی ما، ریشه در آن دارد. به‌عنوان مثال وقتی شاهد بروز مشکلات اقتصادی هستیم خودمان به این نابسامانی‌ها دامن می‌زنیم. اگر بناست تصحیحی صورت بگیرد بی‌تردید این ترمیم در بخش اقتصادی نیست. روزگاری ما درگیر جنگ بودیم. آن‌چه ما را در جنگ پیروز کرد، نه ارجحیت سلاح‌هایمان بلکه روحیه سربازان‌مان بود.


او در عین‌حال با بیان این که تقلیل فرهنگ به هنر ظلم است و هنر تنها بخشی از فرهنگ است، توضیح داد: «ارزش»، یعنی آنچه جامعه آن را نیکو می‌داند. اما اگر جامعه، ارزشی را نکوهیده تلقین کند، نگران‌کننده است. چرا در جامعه باید «متخلف» زرنگ خوانده شود؟ تا زمانی که ارزش‌ها همچنان ارزش باشند؛ ستودنی است اما نگرانی زمانی زیاد می‌شود که ضد ارزش‌ها، ارزش تلقی می‌شود و این همان زمانی است که باید چراغ‌های خطر جامعه روشن شود.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر