صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۹ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه آزاد ساوه:

خون‌های پاک شهدا مسئولیت خدمتگزاری را افزایش داده است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: خون‌های پاک شهدا مسئولیت خدمتگزاری را افزایش داده است و باید به نسل امروز پیام وصیت‌نامه آنان را منتقل کنیم.
کد خبر : 418364

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساوه، مراسم عصر خاطره دفاع مقدس با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در جمع استادان و كاركنان این دانشگاه برگزار شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در این مراسم اظهار کرد: اگر نسل امروز نداند این انقلاب بر روی چه خون‌هایی بنا شده است، از کوتاهی ماست و این کوتاهی‌ها از هیچ‌کس پذیرفته نیست.


جواد نیکوکار افزود: باید به نسل امروز بگوییم وصیت‌نامه هر شهید را که باز می‌کنی؛ چرا ابتدای آن نوشته‌اند که حامی ولایت‌فقیه باشید تا آسیبی به کشور نرسد؟ این خون‌های پاک مسئولیت ما را سنگین  می‌کند.


علی قادری آزاده سرافراز نیز بیان کرد: مصائب و سختی‌های اسارت قابل بیان نیست و اگر بیان هم بشود، درک آن کار آسانی نیست. فقط خدا بود که ما را در آن تنگنای بی‌کسی یاری می‌کرد و تنها عاملی که روحیه اسرا را بالا می‌برد، ایمان به خدا بود و اکثر اوقات نیروهای بعثی با تمام امکانات‌شان، ذلیل و خفیف اراده و ایمان بچه‌ها می‌شدند. ما در زندان‌های مخوف حقارت‌بار بعثیون از خدا بی‌خبر بودیم و اسلحه و شلاق در دستان آنان بود؛ اما شکست‌خورده آنها بودند و آنکه پیروز و سرافراز شد، ما بودیم.


به گزارش آنا، این جانباز 40 درصد حدود سه سال در اسارت نیروهای بعثی بود.


حسن مطهری آزاده سرافراز نیز که در این مراسم خاطرنشان کرد: فقط به عشق ولایت بود که 10 سال از بهترین لحظات جوانی‌مان را در سخت‌ترین شرایط اسارت گذراندیم و تحمل آن همه مشقت قابل تحمل نبود.


این جانباز والامقام افزود: روزی که من اسیر شدم، به همراه چند نفر از همشهریان بودیم که در محاصره سوسنگرد تعدادی شهید و تعدادی اسیر شدیم؛ اما آن روزها که ابتدای جنگ بود، خبری از صلیب‌سرخ نبود و بعثی‌ها وحشیانه‌ترین برخوردها را با اسرا داشتند به شکلی که چند نفر از دوستان و همرزمان‌ ما زیر شکنجه‌های وحشیانه آنان به شهادت رسیدند.


امیر سلامت جانباز جنگ تحمیلی نیز اظهار کرد: آیا مسئولان شهر و کشور می‌دانند کربلای 4 چیست؟ آیا می‌دانند چه حالی دارد وقتی تمام هم‌رزمانت کشته می‌شوند و تو باید از روی پیکر آنها عبور کنی؟ آنان که بیت‌المال را به غارت می‌برند، می‌فهمند چه حسی دارد که دوست دوران کودکی‌ات را در کنار تو با گلوله دوشکا بزنند؟ آن‌طرف اروندرود مانده‌ای، عملیات کربلای 4 لو رفته، تو شنا بلدی؛ اما پنج نفر از بهترین دوستانت شنا بلد نیستند و پافشاری می‌کنند که تو بروی؟ و تو با چشمان اشک‌آلود زار می‌زنی و اروند را طی می‌کنی و می‌بینی که دوستانت سلاخی می‌شوند و امروز تو چه‌طور می‌توانی آنها را فراموش کنی؟ و ببینی که آقازاده‌ای پا  روی خون و تکه‌های بدن دوستانت می‌گذارد؟


در پایان این مراسم توسط سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه از کارکنان جانباز و آزاده هشت سال دفاع مقدس  قدردانی شد.


انتهای پیام/4103/


انتهای پیام/

ارسال نظر