صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۵۲ - ۰۸ مهر ۱۳۹۸
رئیس مرکز حج و زیارت سازمان هلال احمر:

داشتن پماد برای کاهش گرفتگی پا برای مسافران اربعین توصیه می‌شود

رئیس مرکز حج و زیارت سازمان هلال احمر گفت: حتماً مسافران اربعین پمادی را به‌منظور رفع گرفتگی پا و مسکن ساده برای کاهش درد همراه خود داشته باشند.
کد خبر : 418290

محمد تقی حلی‌ساز در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در خصوص توصیه‌های سلامت به زائران اربعین گفت: در صورت داشتن مشکل جسمی و یا بیماری مزمن، قبل از سفر حتماً به پزشک خود مراجعه کنید تا توصیه‌های لازم را گوشزد کند.


وی افزود: افرادی که دچار دندان‌درد هستند قبل از شروع سفر اربعین حتماً به دندان‌پزشک مراجعه کنند تا مشکل خود را برطرف کنند زیرا دندان‌درد می‌تواند سفر شما را سخت کند.


رئیس مرکز حج و زیارت سازمان هلال احمر با اشاره به اینکه باید افرادی که دچار بیماری‌های خاص هستند، داروهای خود را حتماً به همراه داشته باشند، اضافه کرد: داروهای مصرف روزانه و لیست آن را باید به همراه داشت تا در طول سفر در صورت بروز مشکل دیگران از آن مطلع باشند و داروهای این گروه را در اختیارشان قرار دهند.


وی اضافه کرد: همراه داشتن لیوان دردار، ژل ضدعفونی‌کننده دست، صابون کاغذی و چند ماسک از ضروریات است. حتماً مسافران اربعین پمادی را به‌منظور رفع گرفتگی پا و مسکن ساده برای کاهش درد همراه خود داشته باشند.


حلی‌ساز با تأکید بر اینکه احتمال وجود گردوغبار در محدوده عراق وجود دارد، اضافه کرد: برای جلوگیری از ورود دود و گردوغبار به حلق و جلوگیری از انتقال بیماری‌های ویروسی، در مکان‌های پرجمعیت حتماً از ماسک استفاده کنید.


رئیس مرکز حج و زیارت سازمان هلال احمر با بیان اینکه کفش مناسب برای سفر اربعین بسیار با اهمیت است، اضافه کرد: زائران از مناسب بودن کفش خود برای سفر و جلوگیری از تاول کف پا اطمینان پیدا کنند. کفش نو، کفش پاشنه‌بلند و پنجه‌باریک مناسب سفر پیاده‌روی نیست.


وی با تأکید بر اینکه در طول مسیر مدام پاها را شسته و آنها را با پماد مرطوب کنید، اضافه کرد: برای جلوگیری از کمردرد و گردن‌درد و مشکلات اسکلتی باید از کوله‌پشتی سبک استفاده کنید.


حلی‌ساز با اشاره به اینکه افرادی که فشار خون بالا دارند باید از خوردن تنقلات شور و غذاهای پرنمک اجتناب کنند، اضافه کرد: این افراد باید هر روز در درمانگاه‌ها فشار خون خود را چک کنند تا مشکلی برای آنها پیش نیاید.


وی از پیشگیری از عفونت‌های تنفسی سخن به میان آورد و گفت: مسافران بهتر است قبل از سفر واکسن آنفلوآنزا بزنند. شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون و استفاده از ماسک می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا مؤثر باشد اما اگر علائم آنفلوآنزا در فردی مشخص شد، باید فعالیت خود را کاهش دهد، مایعات بیشتری مصرف کند و خود را به درمانگاه‌های مسیر برساند.


رئیس مرکز حج و زیارت سازمان هلال احمر در خصوص بیماران دیابتی نیز گفت: در بیماران دیابتی مراقبت از پاها بسیار اهمیت دارد و در صورت ایجاد زخم، بهبود آنها با تأخیر صورت می‌گیرد. به همین دلیل برای جلوگیری از مشکل زخم پا در افراد دیابتی باید قبل از سفر کفش مناسب تهیه کنند. پس از طی هر دو کیلومتر پاهای خود را معاینه کرده و پس از مدتی استراحت، ادامه مسیر را طی کنند.


وی خاطرنشان کرد:‌این دسته از افراد قبل از ناهار بهتر است پاهای خود را بشویند و قبل از ناهار برای پیشگیری از عفونت بین انگشتان پای خود را خشک کنند. در صورت بروز زخم یا تاول از ادامه پیاده‌روی خودداری کرده و با وسایل نقلیه خود را به کربلا برسانند و در مسیر به اولین تیم درمانی مراجعه کنند.


انتهای پیام/4087/


انتهای پیام/

ارسال نظر