صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رجبی‌نژاد در گفت‌وگو با آنا خبر داد

جذب فرهنگیان، استادان و پژوهشگران ایرانی مقیم خارج در مرکز بین‌المللی انزلی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بین‌المللی انزلی از جذب فرهنگیان، استادان و پژوهشگران ایرانی مقیم خارج در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: از تخصص این افراد می‌توان برای ارتقای سطح علمی کشور استفاده کرد.این مرکز در راستای جذب متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی شامل دانشجویان غیر ایرانی و ایرانیان مقیم خارج از کشور که تمایل دارند در داخل کشور ادامه تحصیل دهند، تلاش می‌کند.
کد خبر : 41820

دکتر رضا رجبی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: افتخارات بزرگ هر کشوری به فرهنگ، تمدن و آئین آن باز می‌گردد. بی شک بدون توجه به مبحث دانش، علم و فرهنگ تمدن بشری به تعالی مطلوب نمی‌رسد و دوامی نخواهد داشت. کشور ایران قدمت و تمدنی بزرگ است که بی‌شک نقش اندیشمندان و متفکران در آن غیر قابل‌انکار است.


وی ادامه داد: با توجه به تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی که با همت عالی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و با سخنان وی در نماز جمعه تهران کلید خورد و با دم مسیحایی حضرت امام خمینی (ره) و سرمایه پربرکت ایشان شروع به فعالیت کرد و این نهال جوان در سراسر کشور ریشه دواند، مرکز بین‌المللی بندر انزلی از سال 1389 با اخذ مجوز تاسیس از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌طور مستقل فعالیت آموزشی و دانشجویی را با سه رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد آغاز کرد که از سال 1391 یک رشته دیگر در همین مقطع به لیست رشته‌های مصوب افزوده شد.


این مسئول درباره عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بین‌المللی انزلی در راستای کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان و فعالیت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: از برنامه و سیاست‌هایی که از سوی دکتر میرزاده پیگیری می‌شود، متنوع‌سازی درآمد و تبدیل علم به ثروت است که در این راستا این واحد دانشگاهی به دنبال سرمایه‌گذاری مشترک با سایر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در سطوح نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است.


رجبی‌نژاد افزود: همچنین طرح‌های توجیهی و مراکز تحقیقاتی در این راستا صورت گرفته که تاکنون بخش قابل ملاحظه‌ای از درآمدهای غیر‌شهریه‌ای با آن تامین شده است.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بین‌المللی انزلی، وضعیت پروژه‌های عمرانی در این مرکز را یادآور شد و اظهار کرد: بحمدالله در سال جاری تلاش‌های زیادی برای توسعه فضای مناسب برای برخورداری هرچه بیشتر دانشجویان از امکانات مرکز به مرحله اجرا درآمد که در این باره نیمه اول سال جاری یک باب ساختمان به متراژ بیش از 2500 مترمربع خریداری و بر فضای آموزشی موجود افزوده شد.


وی افزود: با توجه به اینکه فراهم کردن امکانات آموزشی و دانشجویی مناسب از اهم برنامه‌های این مرکز است، طرح بازسازی و بهسازی فضای خریداری شده در دستور کار قرار دارد که در فاز اول آن تجهیز و راه‌اندازی سالن جلسات با تجهیزات و امکانات مناسب به مرحله اجرا رسید و یقیناً در مرحله بعدی با رعایت چارچوب دستورالعمل‌های جاری به فاز بعدی مرحله اجرا گذاشته می‌شود.


رجبی نژاد: مرکز بین المللی انزلی اکنون برای جلوگیری از خروج دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل که باعث مشکلات فرهنگی و همچنین علمی و اقتصادی برای کشور است به دنبال گسترش رشته‌های تحصیلی بوده تا بتواند با جذب دانشجویان متقاضی کشورهای دیگر از خروج نخبگان داخلی نیز ممانعت کند

رجبی‌نژاد درباره برنامه‌هایی که در راستای جذب دانشجویان خارجی در این واحد دانشگاهی اظهار کرد: این مرکز در راستای جذب متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی شامل دانشجویان غیر ایرانی و ایرانیان مقیم خارج از کشور که تمایل دارند در داخل کشور ادامه تحصیل دهند، تلاش می‌کند.


وی ادامه داد: بدیهی است تنوع و جذابیت رشته‌های تحصیلی با تاکید بر رشته‌هایی که از پتانسیل علمی بالایی در کشور برخوردار است با معرفی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح بین‌المللی و از طریق تبلیغات برون مرزی و بکارگیری از توان علمی در سطح کشور برای برگزاری ورودی‌های تحصیلی به زبان انگلیسی می‌تواند راهکار مناسبی برای جذب متقاضیان تحصیل باشد.


سرپرست مرکز بین‌المللی انزلی در مورد رشته‌های جدید این واحد به آنا گفت: در جهان امروز مشارکت‌های علمی دانشگاهی راهکار مناسبی برای توسعه رشته‌ها و تخصص‌های جدید است که اکنون نیز فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در دانشگاه‌های جهان نیز بسیار مرسوم و معمول است. در این راستا می‌توان با انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری فیمابین در راه‌اندازی رشته و مقطع‌های تحصیلی جدید اقدامات خوبی را برای ارتقاء سطح علمی کشور برداشت تا همچون همیشه همچنان دانشگاه آزاد اسلامی و مبدع نوآوری و خلاقیت در آموزش عالی کشور باشد.


وی افزود: جذب فرهنگیان، استادان و پژوهشگران ایرانی مقیم خارج، که از تخصص آنان می‌توان برای ارتقا سطح علمی کشور استفاده کرد از دیگر راهکارهایی است که این مرکز برنامه‌هایی را در نظر دارد.


این مسئول ادامه داد: اکنون با توجه به در نظر گرفتن اسناد بالادستی نیاز به گسترش آموزش عالی در سطح تحصیلات تکمیلی در کشور بسیار حساس می‌شود. این مهم به ویژه در مناطقی که برخی از رشته‌ها مقبولیت و متقاضی دارد لیکن برخی رشته‌های تحصیلی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در این مناطق راه‌اندازی نشده بیشتر به چشم می‌خورد.


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مرکز بین المللی انزلی افزود: این واحد دانشگاهی اکنون برای جلوگیری از خروج دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل که باعث مشکلات فرهنگی و همچنین علمی و اقتصادی برای کشور است به دنبال گسترش رشته‌های تحصیلی بوده تا بتواند با جذب دانشجویان متقاضی کشورهای دیگر از خروج نخبگان داخلی نیز ممانعت کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر