صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۰ - ۱۱ مهر ۱۳۹۸
در گفتگو با آنا مطرح شد؛

توضیحات رئیس کمیسیون شوراهای مجلس درباره وجود پول‌های کثیف در انتخابات

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی توضیحاتی را درباره نحوه جلوگیری از ورود پول‌های کثیف به انتخابات مجلس ارائه داد.
کد خبر : 418115

محمدجواد کلیوند در گفتگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره عملکرد مجلس برای مقابله با ورود پول‌های کثیف به انتخابات اظهار کرد: در اصلاح قانون انتخابات مجلس، بخشی را به‌عنوان شفاف‌سازی مالی نامزدهای انتخاباتی تدوین کردیم، اما چون این بخش در کل قاعده طرح استانی شدن انتخابات گنجانیده شده بود، شورای نگهبان به آن ایراد گرفت.


وی افزود: مجلس نمی‌توانست در ایرادها، شورای نگهبان را اقناع کند و به حذف طرح رأی نداد و بر مصوبه خود اصرار کرد، بنابراین طرح استانی شدن انتخابات به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفت و در کمیسیون قضائی مجمع به موازات کمیسیون شوراها بررسی شد.


رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در نهایت نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام به طرح استانی شدن انتخابات منفی بود که طبیعتاً این‌جا یک خلأ در شفاف‌سازی مالی نامزدهای انتخاباتی ایجاد شد.


کولیوند با بیان این‌که اگر مجلس به حذف استانی شدن رأی می‌داد، می‌توانستیم بقیه مواد که ایراد نداشت را برگردانیم و ابلاغ کنیم تا عنوان قانون اصلاح شود و در انتخابات آینده سازوکار مشخص باشد. اما متأسفانه اکنون این اتفاق نیفتاده و آن بخش از قانون که به شفافیت مالی می‌پرداخت هم مسکوت مانده و طبیعتاً در انتخابات پیش‌رو طبق روال قبل عمل می‌شود.


نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که راه‌های دیگری برای جلوگیری از ورود پول‌های کثیف به عرصه انتخابات وجود دارد، خاطرنشان کرد: قانون مبارزه با پولشویی، قانون مبارزه با قاچاق کالا و راز، قانون فرار مالیاتی و ... قوانینی هستند که دستگاه‌های نظارتی می‌توانند به کمک آن از ورود پول‌های کثیف به انتخابات جلوگیری کنند و شورای نگهبان را در این زمینه یاری کنند.


به گزارش آنا، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری خود درباره وجود پول‌های کثیف در انتخابات گفته بود: در خصوص نقش پول در انتخابات همه مسئولان و مردم نگران هستند و ما در این راستا نیازمند قوانین بهتری هستیم، متأسفانه قوانین به کمک ما نیامده‌‌اند، اما شورای نگهبان با اختیارات قانونی خود هر جا تشخیص دهد که پول نقش مؤثری در انتخابات داشته و انحراف ایجاد کرده با استفاده از قانون برخورد می‌کند.


انتهای پیام/4034/


انتهای پیام/

برچسب ها: پول های کثیف
ارسال نظر