صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۲ - ۰۷ مهر ۱۳۹۸

نصب علامت خطر برروی بسته‌های نمک

متخصصان حوزه سلامت و به‌ویژه سازمان‌های بهداشت در سراسر دنیا خواستار نصب برچسب هشدار خطر بر روی نمکدان‌ها شدند که این علائم شبیه هشدار نصب‌شده بر روی پاکت‌های سیگار است.
کد خبر : 418065

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، متخصصان حوزه سلامت و به‌ویژه سازمان‌های بهداشت در سراسر دنیا خواستار نصب برچسب هشدار خطر بر روی نمکدان‌ها شدند که این علائم شبیه هشدار نصب‌شده بر روی پاکت‌های سیگار است.


باوجوداینکه مصرف نمک خطرات زیادی دارد، افرادی که از نمک زیاد استفاده می‌کنند کم نیستند. به گفته زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اغلب افراد ازلحاظ الگوی مصرف نمک و چربی با مشکل جدی مواجه‌اند و به همین علت اضافه‌وزن، چاقی و سایر بیماری‌های مرتبط با آن را در کشور شاهد هستیم.


به ادعای محققان حوزه سلامت، رژیم‌های نامناسب در سراسر دنیا سالانه باعث مرگ میلیون‌ها نفر می‌شوند که نمک یکی از عاملان اصلی این اتفاق است. این ماده به‌تنهایی در سال ۲۰۱۷ به مرگ ۳ میلیون نفر منجر شده است.


بسیاری از غذاها ازجمله مواد بسته‌بندی‌شده در رستوران‌ها حاوی مقادیر بالایی سدیم است، اما مصرف‌کنندگان بی‌توجه به این مسئله بازهم به غذای خود نمک می‌زنند و درنتیجه با ورود مقادیر بالایی سدیم به بدن در معرض مشکلات جدی از حمله قلبی، بیماری‌های قلبی و مشکلات کلیوی قرار می‌گیرند.


اکوادور و فنلاند نصب برچسب هشدار روی محصولات حاوی مقادیر بالای سدیم را کلید زده‌اند و حالا متخصصان حوزه بهداشت خواستار نصب برچسب‌هایی با این مضمون روی نمکدان‌ها و محصولات نمکی آماده‌شده‌اند. سدیم اضافی می‌تواند به فشارخون و ابتلا به سرطان معده منجر شود. مصرف آن را محدود کنید.


سازمان‌های بهداشتی بسیاری ازجمله «ارگان فشارخون کانادا»، «اقدام جهانی نمک و سلامتی» و مرکز همکاری کاهش نمک سازمان بهداشت جهانی موافقت خود با این توصیه را اعلام کرده‌اند.


انتهای پیام/4108/


انتهای پیام/

ارسال نظر