صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۵ - ۰۷ مهر ۱۳۹۸
دبیر اجرایی کنگره اورژانس و طب کودکان:

بیماری‌های گوارشی، قلب و خونی کودکان بیشترین دلایل مراجعه خانواده‌ها به پزشک اطفال است

دبیر اجرایی کنگره اورژانس و طب کودکان گفت: بیماری‌های گوارش، توقف صفرا، بیماری‌های قلبی و عروقی کودکان، بیماری‌های سیستم ادراری و بیماری‌های خون دلیل مراجعه خانواده‌ها به پزشک کودکان است.
کد خبر : 418023

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، رضا شیاری در نشست خبری که صبح امروز در خصوص همایش اورژانس و طب کودکان در بیمارستان مفید برگزار شد، گفت: هر ساله در همایش اورژانس و طب کودکان از اساتید برجسته دعوت می‌شود تا در مورد چالش‌ها و اورژانس طب کودکان به تبادل اطلاعات بپردازند.


وی افزود: دلیل برگزاری این همایش این است که هر سال نیاز به برنامه‌های جدید در حوزه اطفال داریم و هر سال از افراد نظرسنجی می‌شود و مشکلات جدیدی که کودکان با آن درگیر هستند شناسایی و مورد بحث قرار می‌گیرد.


دبیر اجرایی کنگره اورژانس و طب کودکان خاطرنشان کرد: در کنگره امسال مشکلات تنفسی، استفاده از فست‌فودها، عفونت‌ها و مواد روان‌گردان که از آن استفاده می شود مورد بحث قرار می‌گیرد و در واقع بر اساس نیاز جامعه و مشکلاتی که در کودکان کشور ما وجود دارد، حرکت می‌کنیم و به دنبال ارتقای سلامت ایرانیان هستیم.


شیاری از شایع‌ترین بیماری‌های کودکان به مشکلات قلبی و عروقی اشاره کرد و افزود: بیماری‌های گوارش، توقف صفرا، بیماری‌های قلبی و عروقی کودکان، بیماری‌های سیستم ادراری و بیماری‌های خون دلیل مراجعه خانواده‌ها به پزشک کودکان است.


این فوق تخصص روماتولوژی کودکان با تاکید بر اینکه در کشور ما طب کودکان تا ۱۴ سال را شامل می‌شود، اضافه کرد: اگر کودکی بالای ۱۴ سال باشد و به پزشک کودکان مراجعه کند بیمه خدمات درمانی او را پوشش نمی‌دهد این در حالی است که در بسیاری از کشورهای جهان این سن به ۱۸ سال می‌رسد و در واقع چهار سال را به عنوان مرحله انتقال در نظر می‌گیرند.


انتهای پیام/۴۰۸۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر