صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۳ - ۰۶ مهر ۱۳۹۸

کتاب «علم و توسعه هایپرتروفی عضله» منتشر شد/ چگونگی تبدیل علم تمرین ورزش به هنر

کتاب «علم و توسعه هایپرتروفی عضله» توسط انتشارات پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی منتشر شد. در این کتاب در خصوص فشار فعالیت ورزشی، تمرین هوازی و تعداد جلسات تمرین نظراتی ارائه شده است.
کد خبر : 417848

به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، کتاب «علم و توسعه هایپرتروفی عضله» تألیف بِرَد شوئِنفِلد را محمد شریعت زاده جنیدی، هادی روحانی، داود محسنی نیا و علی‌اکبر جهاندیده ترجمه کرده‌اند و از سوی انتشارات پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی در هفت بخش ( 218 صفحه) منتشر شده است.


بخش اول کتاب علم و توسعه هایپرتروفی عضله، سازگاری‌ها و پاسخ‌های هایپرتروفی به فشار فعالیت ورزشی را پوشش داده است. این فصل مروری کلی از ساختار و عملکرد دستگاه عصبی عضلانی و سازگاری‌ها و پاسخ‌های دستگاه‌های عصبی - عضلانی را ارائه کرده است. هم‌چنین در این فصل درباره نقش انواع تار عضلانی در رشد عضله، شیوه‌های آشکار کردن هایپرتروفی و اینکه چگونه عوامل درونی و بیرونی باعث افزایش پروتئین عضله می‌شود، توضیح داده است.


بخش دوم؛ سازوکارهای مسئول هایپرتروفی ناشی از فعالیت ورزشی را کندوکاو کرده است. شناخت فرآیندهای درگیر در ساخت عضله برای توسعه راهبردها جهت به حداکثر رساندن رشد ضروری است. شما یاد خواهید گرفت که چگونه نیروهای مکانیکی به پیام‌های شیمیایی تبدیل می‌شوند تا باعث افزایش پروتئین عضلانی گردند، چگونه انباشت متابولیت‌های ناشی از فعالیت ورزشی، پاسخ هایپرتروفی را تحریک می‌کند و چگونه آشفتگی‌های ساختاری در عضله، بازسازی بافت را تحت تأثیر قرار می‌دهد.


بخش سوم نقش متغیرهای تمرین مقاومتی در هایپرتروفی را به‌تفصیل بیان می‌کند. به‌طورکلی اعتقاد بر این است که دست‌کاری دقیق این متغیرها، کلید پاسخ رشد است. در این فصل توضیح داده است که چگونه حجم، تعداد جلسات تمرین، بار، انتخاب حرکت، نوع عمل عضلانی، مدت‌زمان استراحت، مدت‌زمان تکرار، ترتیب حرکات، دامنه حرکتی و تلاش در توسعه سازگاری‌های عضلانی در فعل‌وانفعال هستند و چگونه آن‌ها می‌توانند رشد عضلانی را به حداکثر برسانند.


بخش چهارم آثار تمرین هوازی در هایپرتروفی را بررسی می‌کند. این موضوعی بسیار ظریف است و با تصورات غلط فراوان همراه است. در این فصل مدت‌زمان، تعداد جلسات و طریقه تمرین هوازی، پاسخ هایپرتروفی را هم در هنگامی‌که فعالیت هوازی به‌صورت مجزا اجرا می‌شود، هم‌چنین هنگامی‌که با فعالیت مقاومتی ترکیب می‌شود (به‌عنوان‌مثال، تمرین موازی) تحت تأثیر قرار می‌دهد.، مورد بررسی قرار می‌گیرد.


بخش پنجم به ملاحظات خاص جمعیتی که برساخت عضله تأثیرگذار است، نگاه می‌کند. تفاوت‌های زیادی در پاسخ هایپرتروفی بین فردی به علت عوامل متعدد وجود دارد. در این بخش شما یاد خواهید گرفت چگونه ژنتیک، سن، جنسیت و تجربه تمرین، توانایی برای افزایش اندازه عضله را تحت تأثیر قرار می‌دهد.


بخش ششم اطلاعات کاربردی در طراحی برنامه فعالیت ورزشی برای به حداکثر رساندن هایپرتروفی را ارائه می‌دهد. این فصل جایی است که علم تمرین به هنر تبدیل می‌شود. شما یاد خواهید گرفت چگونه حرکات مختلف را انتخاب کنید تا به‌صورت همکار (هم‌افزایی) موجب رشد کامل عضلانی شوند، چگونه مدل زمان‌بندی را با توجه به ارتقای دستاوردهای هایپرتروفی مقایسه کنید و چگونه یک برنامه زمان‌بندی‌شده را برای حفظ نتایج پیاده‌سازی کنید.


بخش هفتم نقش تغذیه در هایپرتروفی را بررسی می‌کند. بدون شک، رژیم غذایی دریافتی تأثیر زیادی بر ظرفیت ساخت عضله دارد. شما آثار تعادل انرژی و درشت مغذی‌ها را بر رشد عضله، تأثیر تکرار وعده غذایی برساخت پروتئین عضله و میزان تأثیر زمان‌بندی مواد مغذی برای افزایش دستاوردهای عضلانی را خواهید آموخت.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر