شبکههای برون مرزی صداوسیما نقاب فریبنده غرب در دفاع از حقوق زنان را کنار بزنند
طیبه میرزا اسکندری در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا درباره قابلیتهایی که زن ایرانی و زن مسلمان در معرفی به جامعه جهانی دارد، گفت: زن ایرانی و زن مسلمان با ظهور انقلاب اسلامی توانست به طرز معجزه آسایی بر عواملی که مانع رشد و تعالی او میشدند،غلبه کرده و تعریف تازهای از زن را معرفی کند که نه در بند قیود متحجرانه و متعصبانه میماند و نه تن به الگوی غربی میدهد.
وی اظهار کرد: در عمل زن مسلمان ایرانی در جریان انقلاب اسلامی، در طول جنگ تحمیلی و در دوره هایی توانست به رشد و بالندگی در خط سیری تازه دست یابد. بیان و تحلیل چگونگی این تحول بزرگ، بازنمایی آثار و دستاوردهای انقلاب اسلامی برای زنان کمک بزرگی به معرفی این خط سیر جدید، آثار و نتایجش برای زنان شد.
رئیس جامعه زنان رسانهای انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: بی شک بسیاری از وجدان های بیدار، ذهن های جستجوگر و قلوب سالم مخصوصا در میان زنان در برخورد با این روشنگری ها و بیان حقایق پذیرای آن خواهد بود؛البته برای اینکه این روشنگری بتواند تحقق پذیرد، استفاده سنجیده و مدبرانه ابزار های تبلیغاتی و در راس آن ها رسانههای جمعی و به خصوص در روزگار ما شبکه های اجتماعی لازم و ضروریست.
عضو موسسه مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران گفت: جز از راهی که غرب زنان و دختران را به سوی اردوگاه فرهنگی خود جذب کرده، نمیتوان ایشان را به سوی سر چشمههای زلال باور قلبی و اندیشه صحیح و رفتار مثبت سوق داد. کما اینکه هر جا زبان و بیان مناسب و منطبق بر اقتضائات روز و نیازهای واقعی مخاطبان در تبلیغات رسانهای به کار گرفته شده، شاهد اثرگذاری مطلوب و بازخورد عالی در میان مخاطبان بودهایم.
وی در پاسخ به این سوال که آنچه که ابرقدرتهای رسانهای علیه اسلام به زن القا میکنند چقدر در نگاه جامعه جهانی به این مقوله اثر گذار بوده است، گفت: واضح است که رمز بقای سرمایه داری و عامل تضمین دوام سلطه آن بر جهان، نظام فرهنگی است که با استحمار و فریب افکار عمومی زمینه بسط استیلای عام را فراهم می کند، پس طبیعی است که با همه قوا از این نظام فرهنگی حراست و با هر عامل تهدیدگری مقابله جدی نماید، بنابراین وقتی اسلام از کرامت انسانی زن به عنوان عامل توانمند سازی او یاد می کند، پوشیدگی و عفاف را برای عنوان کلیدی تعامل صحیح سازنده زنان با مردان می شناسد.
میرزا اسکندری عنوان کرد: اسلام حفظ حرمتها برای زنان در عرصه مشارکت اجتماعی را اصل میشمارد، نظام فرهنگی غرب در مقابل این خط سیر به تمام قد می ایستد و بنای تحریف و مخدوش کردن آن را در افکار عمومی دارد و در پوشش دفاع از حقوق زن، آزادی و ... به دفاع از خود در موضوع زنان می پردازد ( که هر چه برهنه تر بهتر)؛ هر چه اغواگر و خودنماتر قوی تر، هر چه بی قیدتر در مناسبات با مردان موفق تر؛ اینجا یک جنگ تمام عیار میان دو نوع نگرش، تفکر و سبک زندگی اتفاق می افتد که البته غرب با تمام توان تبلیغاتی اش در این جنگ نرم به میدان آمده تا زن مدل مطلوب خود را عالی و ایده ال نشان دهد و زن مدل مطلوب اسلام را ناصواب و عقب افتاده و .... معرفی کند.
میرزا اسکندری گفت: تنها راهی که مانع پیروزی غرب در این هدف می شود، این است که با جنگ افزار مناسب این کارزار به میدان بیاییم، اندیشه و مدل خود را در موضوع زنان به افکار عمومی منتقل کنیم، زشتی و پلیدی نیت طرف مقابل و خروجی های بد و غیرقابل قبول دشمنان را در حوزه زن و خانواده به شکل مطلوب به تصویر بکشیم.
رئیس جامعه زنان رسانهای انقلاب اسلامی درباره نقش شبکههای برون مرزی در تعدیل و خنثیسازی تبلیغات غرب علیه زنان مسلمان، گفت: شبکه های برون مرزی ایران باید دو اقدام مهم را وجهه همت خود کنند؛ اول کنار زدن نقاب و فریبندهای که غرب با شعارهایی مثل دفاع از حقوق زنان، آزادی زن و ... به چهره زده و با آن افکار عمومی را از اصل افکار پلید منفعتطلبانه و استیلاجویانهاش منحرف کند. باید عمق خباثت، خیانت و ظلمی که در عمل نظام سلطه در حق زن انجام داده برملا و افشا شود. در این راه خود زنان غربی مخصوصا سوپر استارها و سلبریتی ها که ظاهرا در نقطه اوج شهرت و موفقیت هستند و الگوی کامل تفکر نظام سلطه حساب میشوند باید به کار گرفته شوند تا با برملا کردن حقیقت، شخصیت، موقعیت و نحوه زندگی آن ها باطن و حقیقت نوع نگرش غربی در موضوع زنان آشکار گردد.
وی ارائه جذاب مبانی نظری دین در موضوع زنان و نشان دادن اسوهها و نمونه ای عینی دین اسلام را اقدام دوم دانست و افزود: باید حقانیت ادعای جبهه انقلاب را در موضوع زنان به اثبات برسانیم، این امر گرچه کار دشواری به حساب میآید اما شدنی است و نتایجش قطعا متوجه زنان ایرانی و مسلمان بلکه کل زنان جهان خواهد شد.
انتهای پیام/4104/
انتهای پیام/