صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۳۷ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸
با کسب عنوان پایان‌نامه برتر صورت گرفت؛

درخشش عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد در یازدهمین کنفرانس ملی تحلیل پوششی داده‌ها

عنوان پایان‌نامه برتر یازدهمین کنفرانس ملی تحلیل پوششی داده‌ها در شیراز به عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر رسید.
کد خبر : 417495

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خمینی‌شهر در یازدهمین کنفرانس ملی تحلیل پوششی داده‌های شیراز که با حضور محققان این رشته از دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد، رساله دکتری سعید قبادی با عنوان «تحلیلی بر تحلیل پوششی داده‌های معکوس» برترین رساله دکتری در پنج سال اخیر  شد.


سعید قبادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: این تئوری در سال ۱۹۹۴ به همت استاد مرحوم پروفسور غلامرضا جهانشاملو که به عنوان پدر علم DEA در ایران شناخته می‌شود در دانشگاه‌های کشور توسعه یافت و اکنون پژوهشگران ایرانی به استناد مقالات چاپ شده در مجلات مختلف دارای رتبه نخست در جهان هستند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر اظهار کرد: یکی از خدمات مرحوم جهانشاملو تأسیس انجمن ایرانی تحلیل پوششی داده‌هاست که همه ساله کنفرانس ملی با این عنوان در کشور برگزار می‌شود.


قبادی ادامه داد: در همین راستا و در یازدهمین کنفرانس DEA که شهریور امسال در شیراز برگزار شد، رساله دکتری این‌جانب با عنوان «تحلیلی بر تحلیل پوشش داده‌های معکوس» به‌عنوان برترین رساله دکتری پنج سال اخیر در حوزه DEA توسط کمیته علمی انجمن ایرانی تحلیل پوششی داده‌ها انتخاب و معرفی شد.


به گزارش آنا، تحلیل پوششی داده‌ها DEA مخفف (Data Envelopment Analysis) یک روش غیر‌پارامتری بر پایه برنامه‌ریزی ریاضی است که هدف بنیادین آن، بررسی و ارزیابی عملکرد یک مجموعه از واحدهای تصمیم گیرنده متجانس با ورودی و خروجی‌های چندگانه است که از سال ۱۹۷۸ توسط فارل و همکاران ارائه شد و پس از آن توسط پژوهشگران مختلف مورد توجه قرار گرفت.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر