صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۸ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸

پیتزا از سرطان جلوگیری می‌کند

دانشمند ایتالیایی که می‌گوید پیتزا از سرطان جلوگیری می‎کند، جایزه بین‌المللی برد.
کد خبر : 417437

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از لایف هکر،  سیلوائو گالوس دانشمند ایتالیایی است که تاکنون سرپرستی سه تحقیق مجزا در خصوص مزایای خوردن پیتزا را برعهده داشته است. به گفته وی یک پیتزای خوب تمام ویژگی‌های مثبت رژیم مدیترانه‌ای را دارد.


گالوس برای انجام تحقیقات خود موفق به کسب جایزه ایگ‌نوبل دانشگاه هاروارد و سالنامه تحقیقات نامحتمل شده است.


جایزه ایگ‌نوبل شبه جایزه‌ طنزآمیزی از جایزه نوبل است که هر سال در اوایل اکتبر، تقریباً در زمان اعلام نتایج جایزه نوبل، به ۱۰ موفقیت برتر که ابتدا باعث خنده و سپس به فکر فرورفتن مردم شود، اعطا می‌شود. این جایزه توسط مجله طنز علمی سالنامه تحقیقات نامحتمل سازمان‌دهی می‌شود.


مراسم این جایزه که در سالن تئاتر ساندرز دانشگاه هاروارد برگزار می‌شود و ارائه آن به عهده گروهی از برجستگان و شایستگان جایزه نوبل است. مراسم هر سال با مجموعه‌ای از سخنرانی‌های عمومیِ برندگان جایزه در مؤسسه فناوری ماساچوست خاتمه می‌یابد.


جایزه نقدی ایگ‌نوبل 10 تریلیون دلار زیمباوه‌ای است که توسط یکی از برندگان نوبل اعطا می‌شود. تحقیقات گالوس نشان می‌دهد که پیتزای مورد استفاده در ایتالیا می‌تواند مانع از بیماری‌های مزمن مانند سرطان دستگاه گوارشی و سکته قلبی شود.


به گفته گالوس، تنها پیتزای مدیترانه‌ای است که از مزایای زیادی برای سلامتی دارد و پیتزاهای خارجی که با دستورالعمل‌های بیگانه پخته می‌شود، هیچ فایده‌ای برای جلوگیری از بیماری‌ها ندارد.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر