صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۱:۰۰ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸

بهترین راه مقابله با سرطان سینه

تحقیقات مشترک بین محققان دانشگاه بوفالو و دانشگاه پررتو ریکو نشان می‌دهد مصرف روزانه سیر و پیاز ریسک ابتلا به سرطان سینه را به‌صورت قابل‌توجهی کاهش می‌دهد.
کد خبر : 417259

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، تحقیقات مشترک بین محققان دانشگاه بوفالو و دانشگاه پورتوریکو نشان می‌دهد مصرف روزانه سیر و پیاز ریسک ابتلا به سرطان سینه را به‌صورت قابل‌توجهی کاهش می‌دهد.


محققان با بررسی در بین زنان کشور پورتوریکویی و ضد سرطان بودن سیر و پیاز به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف نوعی چاشنی به نام «سوفریتو» در این کشور رواج دارد که عمدتاً از این دو گیاه تشکیل می‌شود.


تحقیقات پیشین بر خواص ضد سرطان بودن سیر و پیاز اشاره داشته‌اند و مطالعه اخیر به بررسی تأثیر مصرف هردوی این گیاهان پرداخته است. ازآنجایی‌که در پورتو ریکو مصرف سس سوفریتو که با سیر و پیاز درست می‌شود رواج بسیاری دارد، بنابراین دانشمندان تصمیم گرفتند مطالعات خود را روی زنان این کشور انجام دهند.


بر اساس این تحقیق، مصرف مدام چاشنی مذکور به این معنی است که زنان پورتوریکویی عموماً مقادیر بیشتری سیر و پیاز نسبت به زنان آمریکا و اروپا مصرف می‌کنند. پورتو ریکو پایین‌ترین نرخ ابتلا به سرطان سینه را در مقایسه با سایر ایالت‌های آمریکا دارد.


این تحقیق به مطالعه 314 زن مبتلابه سرطان سینه و 346 زن سالم پرداخت و محققان دریافتند زنانی که بیش از یک وعده در روز از سوفریتو استفاده می‌کنند 67 درصد کمتر ریسک ابتلا به سرطان سینه را نشان می‌دهند.


بر اساس یافته‌های محققان مقدار کل سیر و پیازی که روزانه مصرف می‌شود با کاهش ریسک ابتلا به سرطان سینه ارتباط داشته و ترکیباتی مثل فلاونول و ترکیبات آلی گوگرد در سیر و پیاز این مزیت را در آن‌ها ایجاد کرده‌اند.


انتهای پیام/4108/


انتهای پیام/

برچسب ها: سرطان سینه
ارسال نظر