صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۰۲ مهر ۱۳۹۸

ثروتمندترین مردم دنیا در چه کشور‌هایی هستند؟

میانگین سرانه سرمایه‌های خالص مردم آمریکا ۲۰۳ هزار دلار است و از این نظر مردم آمریکا در صدر لیست ثروتمندترین مردم دنیا قرار گرفته‌اند.
کد خبر : 417033

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، در حالی که کل دنیا ثروت خود را به‌خاطر آشفتگی‌های سیاسی پیرامون مسئله برگزیت و جنگ تجاری آمریکا و چین از دست می‌دهد، آمریکا ثروتمندترین کشور دنیا می‌شود.
طبق آخرین گزارش ثروت جهان که توسط شرکت بیمه آلیانز آلمان منتشر شده، میانگین سرانه سرمایه‌های خالص مالی مردمی که در آمریکا زندگی می‌کنند ۱۸۴۴۱۱ یورو (۲۰۳۱۲۸ دلار) در مقایسه با ۱۷۳۸۳۸ یورو مردم سوئیس است. این ارقام مربوط به سال ۲۰۱۸ می‌شوند.
طبق این گزارش، صعود آمریکا به صدر لیست ثروتمندترین مردم دنیا تا حد زیادی به‌خاطر قدرت دلار است. این گزارش هم‌چنین نشان می‌دهد خانواده‌های آمریکا اصلی‌ترین عامل افزایش جریان جهانی سرمایه‌ها بوده‌اند؛ دو سوم تمام سرمایه گذاری‌ها در کشور‌های صنعتی از آمریکا می‌آید. سرمایه گذاری‌های جدید به یک رکورد جهانی رسیده و با ۲۲ درصد افزایش، ۲۷۰۰ میلیارد یورو ثبت شده است و همه این‌ها به اصلاحات مالیاتی آمریکا در سال گذشته مربوط می‌شود.
در همین زمان، در حالی‌که آمریکا ثروتمندترین کشور دنیاست، سوییس همچنان با ۲۶۶۳۱۸ یورو بیشترین سرانه سرمایه‌های ناخالص مالی را در جهان دارد، این رقم برای آمریکا ۲۲۷۳۶۴ یورو است. ولی بدهی در سوئیس به خاطر تعداد وام‌های گرفته شده بیشتر از آمریکاست.
علی‌رغم رقابت نزدیک آمریکا و سوئیس، این دو کشور با سنگاپور که در جایگاه سوم است، فاصله زیادی دارند. سرانه سرمایه‌های خالص مالی سنگاپور به ۱۰۰۳۷۰ یورو می‌رسد.
قبل از این، مقام ثروتمندترین کشور جهان متعلق به سوئیس بود که در ۲۰۱۷ آن را از آمریکا گرفت.
در کل، گزارش الیانز در مورد دورنمای ثروت جهان نسبتاً بدبینانه است. طبق این گزارش، رشد سرمایه مالی جهان در ۲۰۱۸ برای اولین بار از بحران مالی ۲۰۰۸، ۰.۱ درصد کاهش یافته است و مقصر آن جنگ تجاری بین چین و آمریکا، بی ثباتی‌های همراه برگزیت، افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی و سخت شدن شرایط مالی است.


منبع: راه دانا


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر