صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۱ - ۳۰ شهريور ۱۳۹۸
امام جمعه آران و بیدگل:

بسیاری از برکات و اهداف قیام عاشورا هنوز بیان نشده است

امام جمعه آران و بیدگل گفت:‌ بسیاری از برکات و اهداف قیام عاشورا هنوز بیان نشده که نقش برجسته زنان قبل، حین و بعد از قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) یکی از این موارد است.
کد خبر : 416451

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، آیت‌الله سیدمحمد موسوی امام جمعه آران و بیدگل صبح امروز در جمع استادان و طلاب مدرسه علمیه حضرت فاطمه زهرا(س) آران و بیدگل که در سالن اجتماعات این مرکز دینی برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از برکات و اهداف قیام عاشورا هنوز بیان نشده که یکی از جهاتی که خیلی به آن پرداخته نشده نقش برجسته زنان قبل، حین و بعد از قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است.


وی با بیان نقش برجسته زنانی چون همسر زهیربن‌قین و ام‌وهب مادر جوان تازه‌داماد نصرانی که تازه به جمع یاران حضرت امام حسین (ع) پیوسته بود و جان خود و همسرش به‌عنوان تنها زنی که در حادثه کربلا جان خود را نثار کرد، فقط گوشه‌ای از زوایای زیبا و نورانی این قیام خونین بوده که لازم است خطبا، وعاظ و مداحان به بهترین شیوه‌ها آن را به گوش عاشقان سیره حسینی برسانند.


امام جمعه آران و بیدگل با بیان نقش غیرقابل انکار زنان پس از قیام حسینی به‌ویژه نقش برجسته حضرت زینب کبری(س) در حفظ و ابلاغ اهداف حضرت امام حسین و قیام خونینش گفت: اگر فداکاری آن بانوی تربیت‌شده دامان زهرای مرضیه (س) و امیرالمؤمنین علی(ع) پس از عاشورا نبود، الان ما چیزی از کربلا و اباعبدالله الحسین(ع) نمی‌دانستیم و آن حادثه در میان هیاهوی تبلیغاتی امویان گم می‌شد.


وی طلاب خواهر را به تهجد و صبر به‌عنوان دو ابزار جهش معنوی توصیه کرد و افزود: بدون مناجات با پروردگار، صبر و استقامت و کمالات معنوی مانند حضرت زینب کبری(س) امکان رسیدن به مدارج بالای معنوی و «خادم دین شدن» وجود ندارد؛ بنابراین بانوان به‌عنوان رکن رکین خانواده نقش اساسی در هدایت معنوی همسر و فرزندان خود دارند.


موسوی تصریح کرد: حضرت زینب کبری(س) سه وظیفه اصلی خود پس از قیام عاشورا که تبلیغ، هدایت و قافله‌سالاری کاروان و پرستاری حضرت امام زین‌العابدین(ع) که به‌عنوان حجت خدا بود را به بهترین شکل انجام داد و الگوی ممتاز این قیام خدایی شد.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر