صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۹ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۸

تشکیل کارگروه تخصصی طلا و جواهرات در وزارت صمت

سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از تشکیل کارگروه و میز تخصصی طلا، جواهرات و فلزات گران‌بها با حضور اتحادیه‌ها و تشکل‌ها در وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد.
کد خبر : 416345

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از شاتا، مهدی صادقی نیارکی از تشکیل کارگروه و میز تخصصی طلا، جواهرات و فلزات گران‌بها با حضور اتحادیه‌ها و تشکل‌ها در وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد.


هم‌اندیشی انجمن‌ها و تشکل‌های فعال درزمینهٔ طلا، فلزات گران‌بها و سنگ تزیینی با حضور عضو محترم مجمع تشخیص مصلحت و رئیس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر مقام معظم رهبری تشکیل شد.


وی در این نشست با اعلام این خبر بیان کرد: نگاه ما در وزارت صنعت معطوف به مباحث کلان اقتصاد توسعه و زنجیره‌های ارزش است و ازاین‌رو مباحث مطرح شده در جلسات تخصصی باید تبدیل به اقتصاد و مزیت‌های اقتصادی شود.
سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در پیشرفت اقتصادی کشور افزود: نگاه به ظرفیت‌های درون که جز تأکیدات مقام معظم رهبری است از راهبردهای اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت است ولی همان‌طور که ایشان تأکید به درون‌زایی اقتصاد دارند، بر برونگرایی و توسعه صادرات غیرنفتی توجه ویژه دارند.


وی در ادامه به تبیین وضعیت صنعت فلزات گران‌بها پرداخت و با پیشنهاد تشکیل کارگروهی فرا از اتحادیه‌ها در حوزه این فلزات گفت: کارگروهی متشکل از صاحب‌نظران زنجیره صنعت فلزات گران‌بها اعم از حوزه طراحی، ماشین‌آلات، صادرات، ساخت طلا و جواهر و بازاریابی فرا از تشکل‌ها و اتحادیه‌ها شکل بگیرید تا چشم‌اندازها و راهبردهای این صنعت با همکاری صنف و انجمن‌ها آن‌ها تهیه شود.


صادقی نیارکی با اشاره به اهمیت طلا و جواهر در اقتصاد کشور گفت: پیشنهاد می‌شود مرکزی مستقل تشکیل شود که همه اضلاع فلزات گران‌بها نظیر طلا، جواهرات و سنگ‌ها و حتی صادرات و فروش در آن‌ها تجمیع شود تا تحقق سند راهبردی این صنعت تسریع بشود.


سرپرست معاونت امور صنایع بیان کرد: ارتباط خوبی میان دولت و سایر قوا وجود دارد و از این ظرفیت می‌توان برای بلوغ کامل صنعت و برطرف کردن سنگلاخ‌ها و موانع استفاده کرد.


وی پیشنهاد داد که از ظرفیت‌های دانشگاه و صنعت باید به‌صورت هم‌افزا استفاده شود تا سند و چشم‌انداز صنعت طلا و جواهر با محوریت مطالعات در کشور تهیه شود.


انتهای پیام/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر