صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۸ - ۰۷ مهر ۱۳۹۸
دبیر علمی کنگره اورژانس و طب کودکان:

مکمل‌های دارویی ساخت داخل ایران دارای استانداردهای لازم هستند

دبیر علمی کنگره اورژانس و طب کودکان گفت: مکمل‌های دارویی کودکان که در کشور ما تولید می‌شوند استانداردهای لازم برای مصرف را دارند و نیازی به استفاده از نمونه‌های خارجی نیست.
کد خبر : 416174

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و پزشکی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، فرید ایمان‌زاده در نشست خبری کنگره اورژانس و طب کودکان که پیش از ظهر امروز در بیمارستان مفید برگزار شد در خصوص بازار آشفته مکمل‌های دارویی کودکان در ایران گفت: مکمل‌های دارویی ساخته‌شده در کشور ما استانداردهای لازم را دارند و نیازی به استفاده نمونه‌های مشابه خارجی وجود ندارد.


وی افزود: تمامی کودکان زیر دو سال به مکمل آهن، روی و ویتامین D نیاز دارند و نمونه‌های داخلی استانداردهای لازم برای مصرف کودکان را بر اساس نیاز آنها دارد.


دبیر علمی کنگره اورژانس و طب کودکان  تصریح کرد: بسیاری از پزشکان در هنگام تجویز مکمل‌ها به اجزای ریز تشکیل‌دهنده این مکمل‌ها توجه نمی‌کنند این در حالی است که هر کودک بسته به میزان نیاز باید مکملهای ویژه‌ای را مصرف کند.


ایمان‌زاده به مشکل مولتی‌ویتامین‌های خارجی اشاره کرد و افزود: در بسیاری از کشورهای اروپایی ویتامین A برای کودکان تجویز نشده و در مواد تشکیل‌دهنده مولتی‌ویتامین‌ها لحاظ نمی‌شود اما نکته اینجا است که بیشترین نیاز کودکان در کشور ما ویتامین A ویتامین D و آهن است.


این فوق تخصص بیماری‌های گوارش کودکان به فرهنگ‌سازی در این حوزه اشاره‌کرده و افزود: موضوع دیگری که در بخش مکمل‌ها وجود دارد این است که داروخانه‌ها و پزشکانی غیر از متخصصان اطفال نیز برخی مکمل‌ها را تجویز می‌کنند که این موضوع کاملاً اشتباه است و تنها پزشک کودکان باید این مکمل‌ها را بر اساس نیاز کودکان تجویز کنند..


وی بیشترین مراجعه خانواده‌ها برای مشکلات کودکان به مراکز درمانی را درد شکم، اسهال، یبوست عنوان کرد که می‌تواند دلایل متفاوتی داشته باشد.


ایمان‌زاده بیماری شایع در دوران مدرسه را بیماری‌های ویروسی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا عنوان کرد و افزود: نباید سرماخوردگی را ساده بگیریم گاهی عدم توجه به سرماخوردگی می‌تواند سبب تورم قلب و مرگ کودک شود به همین دلیل در دوران سرماخوردگی باید کودک کاملاً استراحت کرده و جلوی انتشار ویروس گرفته شود.


وی در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا در خصوص لزوم تزریق واکسن آنفولانزا گفت: ابتدا باید گفت این واکسن خصوص آنفولانزا است نه سرماخوردگی، زیرا آنفولانزا می‌تواند منجر به مرگ شود اما این شرایط در سرماخوردگی کمتر است.


این فوق تخصص گوارش کودکان تأکید کرد: ازآنجاکه این واکسن در محیط تخم‌مرغ درست می‌شود افرادی که به تخم‌مرغ حساسیت دارند نباید از آن استفاده کنند. از سوی دیگر این واکسن ویروس زنده است و اگر فردی کورتن مصرف می‌کند نباید از این واکسن استفاده کند.


انتهای پیام/۴۰۸۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر